Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο: «Ενημέρωση για το Σακχαρώδη ∆ιαβήτη - Μεταβολικά Νοσήματα - Νέα...

Ναύπλιο: «Ενημέρωση για το Σακχαρώδη ∆ιαβήτη – Μεταβολικά Νοσήματα – Νέα τεχνολογικά επιτεύγματα, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες 2022»

Στην προσπάθεια όπως συνεχιστεί η παράδοση των τακτικών συναντήσεων των αποφοίτων του ΓΝ Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ» και κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες διοργανώνουμε την καθιερωμένη επιστημονική συνάντηση των αποφοίτων, συνεργατών, εκπαιδευτών του Διαβητολογικού Κέντρου του ΓΝ Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ».

Ο καθένας από σας έχετε βάλει ένα λιθαράκι σ ́ αυτό το οικοδόμημα γνώσης, εκπαί- δευσης και κλινικής δράσης. Εκτός από την ιατρική ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων θα μας δοθεί η δυνατότη-τα να ξαναβρεθούμε μαζί.

Στην τωρινή μας συνάντηση – 5 χρόνια μετά την τελευταία παρόμοια, θα συζητηθεί ό,τι νεότερο αφορά τα καρδιομεταβολικά νοσήματα καθώς και τα νέα τεχνολογικά επιτεύγματα. Θα έχουμε έτσι την ευκαιρία εποικοδομητικής ανταλλαγής επιστημονικών απόψεων μεταξύ μας.

Καλή μας συνάντηση.

Για την Οργανωτική Επιτροπή

Δρ. Αλέξανδρος Καμαράτος

Παθολόγος – Διαβητολόγος, MD, PhD, Διευθυντής ΕΣΥ, Επιστημονικός Υπεύθυνος Διαβητολογικού Κέντρου ΓΝ Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ», Συντονιστής Εκπαίδευσης Γενικών Ιατρών ΓΝ Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ»

Δρ. Ανδρέας Μελιδώνης

Παθολόγος – Διαβητολόγος, Συντονιστής Διευθυντής, Διαβητολογικό Καρδιομεταβολικό Κέντρο «METROPOLITAN HOSPITAL»

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ