Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΗ Πέμπτη τάξη του Δημοτικού σχολείου Δρεπάνου πρόσφερε Αγάπη στο Συσσίτιο του Ι.Ν....

Η Πέμπτη τάξη του Δημοτικού σχολείου Δρεπάνου πρόσφερε Αγάπη στο Συσσίτιο του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου

Σήμερα Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης! Τι πιο σπουδαίο λοιπόν από το να μάθουμε από μικροί να σκεφτόμαστε θετικά και πάντα έναν όμορφο λόγο για τον οποίο πρέπει να προσφέρουμε με…

Αγάπη στους συνανθρώπους μας  !!Η Πέμπτη (Ε)  τάξη του Δημοτικού σχολείου Δρεπάνου το έκανε πράξη : προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης – εκ μέρους του σχολείου- στο Συσσίτιο του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, που παρασκευάζει καθημερινά 170 γεύματα αγάπης για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Δρεπάνου

Ένα μελίσσι παιδιών, που ξεκίνησε νωρίς το πρωί, με αφορμή την Ημέρα και κουβάλησε τις γεμάτες σακούλες, ενημερώθηκε από τον Πατέρα Ιερέας Ελευθέριος Μίχος  για την ιστορία του Ναού από την Ενετοκρατία ως σήμερα ,τις σύγχρονες φιλανθρωπικές δράσεις του Ναού ,για τον εθελοντισμό πολλών συμπολιτών μας , την τραπεζαρία  και την Ιματιοθήκη .Τα παιδιά μας απόλαυσαν τη βόλτα στη χειμωνιάτικη λιακάδα, θαύμασαν τη θέα του Παλαμηδιού και της πόλης από το μπαλκόνι του βράχου της Παναγίας κι επέστρεψαν σύντομα στα μαθήματά τους με ικανοποίηση και γαλήνια ψυχή!

Ευχαριστούμε θερμά την ΚΤΕΛ Αργολίδας Α.Ε και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Μαρούση που μετέφερε δωρεάν την αποστολή μας στο Ναύπλιο και  που πάντα μας  στηρίζει αφιλοκερδώς όταν πρόκειται για δράσεις μας αλληλεγγύης και προσφοράς. Ευχαριστούμε φυσικά τους γονείς των μαθητών μας για την άμεση ανταπόκριση σε είδη διατροφής και τις δασκάλες μας Βίκυ Κερασιώτου και Γωγώ Σιατερλή  που υλοποίησαν τη δράση.

Καλές γιορτές με …. Αγάπη για όλον τον κόσμο!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ