Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟ Θεόδωρος Καλλιάνος παρουσιάζει το βιβλίο του «Χωρίς πυξίδα; 30+ βήματα για...

Ο Θεόδωρος Καλλιάνος παρουσιάζει το βιβλίο του «Χωρίς πυξίδα; 30+ βήματα για την Ευρώπη», στο Ναύπλιο

Το βιβλίο «Χωρίς πυξίδα; 30+ βήματα για την Ευρώπη» του Οικονομολόγου Θεοδώρου Καλλιάνου, Επισκέπτη Καθηγητού στο Πανεπιστήμιο της Βόννης παρουσιάζεται σε ανοικτή εκδήλωση διαλόγου την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.30 ακριβώς, στο Ναύπλιο.

Ο Α” Αντιπρόεδρος και Προέδρος  της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικήτας Κακλαμάνης θα χαιρετίσει την εκδήλωση (παρουσίαση – διάλογος) που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο και με τη υποστήριξη της Εθνικής Πινακοθήκης-Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου στο Ναύπλιο, οδός Σιδηράς Μεραρχίας 23.

Χαιρετισμό επίσης θα απευθύνει και ο κ. Γιάννης Χρυσουλάκης, Γενικός  Γραμματέας  Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας  του Υπουργείου Εξωτερικών.

Μεταξύ των ομιλητών συγκαταλέγονται ο Καθηγητής κ. Γιάννης Μανιάτης, πρώην Βουλευτής και υπουργός, ο Καθηγητής κ. Κ.ΓΕ. Αθανασόπουλος, η Εκπαιδευτικός κα Μαρίνα Σταματοπούλου Διευθύντρια Σχολείου στο Δρέπανο και μέλους του ευρωπαϊκού δικτύου Teachers4Europe και ο συγγραφέας, κ. Θεόδωρος Καλλιάνος.

Ο συντονισμός παρουσίασης των ομιλητών θα γίνει από την κα Ελένη Καραλή, Διεύθυνση Αποδήμου Ελληνισμού της ΕΡΤ.

Οι συνδιοργανωτές, δηλαδή το Κέντρο Επιμόρφωσης Μελετών Έρευνας και Ανάπτυξης (Αστική μη κερδοσκοπική Εταιρεία, οδός Ίμβρου 6, 11257 Αθήναι, έτος ιδρύσεως 1995) σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ θεωρούν ότι με αφορμή την παρουσίαση του βιωματικού και γραμμένου σε τέσσερις γλώσσες βιβλίου του Θεόδωρου Καλλιάνου θα δοθεί η ευκαιρία για διάλογο, προβληματισμό και συζήτηση με τη συμμετοχή πολιτών. Με τον τρόπο αυτόν θα δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση να μοιραστούν τις ιδέες τους και να συμβάλουν έτσι στη διαμόρφωση του κοινού μας μεταβαλλόμενου μέλλοντος στην Ευρώπη

Υπεύθυνος ΚΕΜΕΑΝ Καθ.Κωνσταντίνος ΓΕ. Αθανασόπουλος (τηλ: 6944626140)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Λγω μέτρων κατ του COVID-19 ο αριθμς των θσεων θα είναι περιορισμνος. Θα τηρηθε σειρ προτεραιτητας καθώς και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ