Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑρχαίο θέατρο Επιδαύρου: Βάτραχοι, του Αριστοφάνη | Live streaming για το κοινό...

Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου: Βάτραχοι, του Αριστοφάνη | Live streaming για το κοινό εκτός Ελλάδας

Αργυρώ Χιώτη – Βάτραχοι, του Αριστοφάνη | Live streaming στις 10 Ιουλίου για το κοινό εκτός Ελλάδας

Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2021 – ΘΕΑΤΡΟ

Οι Βάτραχοι Live From Epidaurus

Live streaming στις 10 Ιουλίου για το κοινό εκτός Ελλάδας,  σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και την Google Greece

Αργυρώ Χιώτη Βάτραχοιτου Αριστοφάνη

Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου | 9 – 10 – 11 Ιουλίου, 21:00 | Μια παραγωγή του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

“κα πολλ μν γέλοιά μ επεν, πολλ δ σπουδαα

χωρατά πολλά να πω, μα και σπουδαία πράγματα”

Μετά την περσινή επιτυχία του live streaming από την Επίδαυρο, με την παράσταση Πέρσες του Εθνικού Θεάτρου που παρακολούθησαν πάνω από 100.000 θεατές από όλο τον κόσμο, το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου δίνει φέτος την ευκαιρία στο κοινό εκτός Ελλάδας να παρακολουθήσει ζωντανά από το Αρχαίο Θέατρο ένα από τα γνωστότερα έργα της αρχαίας κωμωδίας.

Το Σάββατο 10 Ιουλίου, θα μεταδοθούν μέσω live streaming στα πέρατα της γης οι Βάτραχοι του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Αργυρώς Χιώτη, με έναν θίασο αγαπημένων πρωταγωνιστών του θεάτρου, που σπανίως έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μαζί. Μάλιστα, σε μία εξαιρετική διανομή-έκπληξη, τον Ξανθία ερμηνεύει η Εύη Σαουλίδου, τον ρόλο του Διονύσου η Μαρία Κεχαγιόγλου, ενώ στην κορυφαία σκηνή του αγώνα λόγων μεταξύ Ευριπίδη και Αισχύλου, θα απολαύσουμε τους Ακύλλα Καραζήση και Νίκο Χατζόπουλο.

Η μετάδοση θα γίνει τις 21:00 (ώρα Ελλάδας) με αγγλικούς υπότιτλους, με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, σε συνεργασία με την Google Greece.

Η προβολή, συνολικής διάρκειας 1 ώρας 45 λεπτών, θα γίνει μέσα από το livefromepidaurus.gr και το κανάλι του Φεστιβάλ στο YouTube, Athens Epidaurus Festival και θα αφορά αποκλειστικά κατοίκους εξωτερικού.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ