Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑΠροσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ για την λειτουργία της νέας πτέρυγας

Προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ για την λειτουργία της νέας πτέρυγας

Νοσηλευτές/τριες και φυσικοθεραπευτές/τριες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης ( ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ ) ενδιαφέρεται να προσλάβει – με αορίστου σύμβασης εργασία – το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ που έχει έδρα την Τρίπολη ( 2o χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Τρίπολης – Τεγέας ).

Εκτός από τα απαραίτητα δικαιολογητικά πρόσληψης ( πτυχίο, άδεια άσκησης επαγγέλματος ) θα εκτιμηθεί η προϋπηρεσία σε συναφές αντικείμενο. Οι νέες προσλήψεις θα γίνουν άμεσα για τη λειτουργία νέας πτέρυγας νοσηλευομένων στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις αιτήσεις ενδιαφερομένων που θα γίνουν από κατοίκους μακρινών περιοχών ( εκτός Τρίπολης ) προσφέρεται δωρεάν διαμονή εντός του Κέντρου.

Μην χάσετε την ευκαιρία να εργαστείτε σε ένα σύγχρονο Κέντρο Αποκατάστασης με πολλά καινοτόμα τμήματα ( τμήμα Νευροανάδρασης, τμήμα Ρομποτικής κλπ ) που θα σας εξασφαλίσουν μία μοναδική επαγγελματική εμπειρία στον χώρο της Υγείας και μια σημαντική προϋπηρεσία για το μέλλον.

Οι ενδιαφερόμενοι για την πλήρωση των παραπάνω θέσεων θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αναλυτικό βιογραφικό στο [email protected] και θα κληθούν όλοι για προφορική συνέντευξη.

Παράλληλα οι φοιτητές Σχολών Φυσικοθεραπείας και Νοσηλευτικής που θέλουν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στο ΚΑΑ [ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ μπορούν να υποβάλλουν σχετική αίτηση στέλνοντας το βιογραφικό τους στο ίδιο email ( [email protected] )

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ