Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΆργος: Επαναλειτουργία ελεγχόμενης στάθμευσης και με νέα δωρεάν σημεία

Άργος: Επαναλειτουργία ελεγχόμενης στάθμευσης και με νέα δωρεάν σημεία

Με την έναρξη του εορταστικού ωραρίου των εμπορικών καταστημάτων τίθεται ξανά σε λειτουργία το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης στο κέντρο της πόλης του Άργους από την Μεγάλη Δευτέρα 26/4.

Δημοτικοί υπάλληλοι, θα ελέγχουν τα σταθμευμένα αυτοκίνητα όπως προβλέπεται, με το γνωστό σύστημα των καρτών στάθμευσης, τις οποίες μπορούν οι οδηγοί να προμηθεύονται από τα σημεία που πωλούνταν και το προηγούμενο διάστημα, περίπτερα, καταστήματα κ.λπ.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να σεβαστούν το μέτρο και να συνδράμουν με τον τρόπο τους στην επιτυχία του. Η ελεγχόμενη στάθμευση ισχύει στις θέσεις επισκεπτών (κόκκινη γραμμογράφηση) τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

Στις θέσεις των κατοίκων (μπλε γραμμογράφηση) και τις ειδικές θέσεις ισχύει χωρίς χρονικό περιορισμό για όλες τις μέρες και ώρες. Επίσης τα οχήματα με αναπηρικό σήμα μπορούν να σταθμεύουν ελεύθερα στις θέσεις ΑΜΕΑ, χωρίς την καταβολή τέλους, όλες τις ημέρες και ώρες.

Οι μόνιμοι κάτοικοι μπορούν να απευθυνθούν στο Δήμο Άργους-Μυκηνών προκειμένου να τους χορηγηθεί η ΜΠΛΕ Κάρτα που θα τοποθετήσουν σε εμφανές σημείο του παρμπρίζ του οχήματός τους.

Για την εύκολη πρόσβαση στα καταστήματα κατά την περίοδο των εορτών θα λειτουργήσουν πέραν των (2)δωρεάν πάρκινγκ του Δήμου στις οδούς Αγίου Κωνσταντίνου και Εμμανουήλ Ρούσσου αντίστοιχα και τα προαύλια του 1 ου Δημοτικού Άργους (Καποδιστριακό), του 1 ου Γυμνασίου Άργους (Μπουσουλοπούλειο) και του 4 ου Γυμνασίου Άργους (Γεώργα) από τις 10:00π.μ έως και τις 22:00μ.μ.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ