Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑHandball: Ξεκίνησε ο αγώνας του Διομήδη με την ΑΕΚ

Handball: Ξεκίνησε ο αγώνας του Διομήδη με την ΑΕΚ

Πολύ σπουδαίος αγώνας handball σήμερα στη Νέα Κίο Άργους μεταξύ του γηπεδούχου Διομήδη Άργους και της ΑΕΚ. Να σημειωθεί ότι το πρωτάθλημα ξεκίνησε πάλι μετά από 6 μήνες  αγωνιστικής απραξίας.

Η ομάδα των Λύκων χθες έκανε την τελευταία της προπόνηση και όλοι οι παίκτες και οι παράγοντες της υποβλήθηκαν σε covid-test,  τα οποία ήταν όλα αρνητικά.

Για τον σημερινό αγώνα ο προπονητής του Διομήδη Γιώργος Χαλκίδης δήλωσε:

«Είμαστε χαρούμενοι που επιτέλους μετά από 6 μήνες ήρθε η ώρα της αγωνιστικής δράσης. Η ομάδα δεν είναι απολύτως έτοιμη, αν αναλογιστούμε τις συνεχείς διακοπές και επανεκκινήσεις των προπονήσεων. Έχουμε κάνει λίγες ομαδικές προπονήσεις μετά το τέλος και της καραντίνας στην οποία είχαμε υποβληθεί τελευταία. Το ζητούμενο για εμάς είναι πρωτίστως η υγεία και η αποφυγή τυχόν τραυματισμών των αθλητών μας γι’ αυτό και ακολουθούμε ειδικό πρόγραμμα βαθμιαίας αύξησης του ρυθμού και της έντασης των προπονήσεων μας, ώστε να επανέλθουμε με ασφάλεια σε υψηλούς αγωνιστικούς ρυθμούς.

Το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ κινείται ακριβώς σε αυτό το πλαίσιο. Θέλουμε από νωρίς να πάρουμε ρυθμό από τον πολύ υψηλό ρυθμό που κινείται η ομάδα της ΑΕΚ. Χαιρόμαστε που θα παίξουμε με έναν δυνατό αντίπαλο με πολύ υψηλούς στόχους, διότι μέσα από ένα τέτοιο παιχνίδι θα μας δοθεί η ευκαιρία να ανεβάσουμε ρυθμό και να μπούμε δυνατά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες ενός τέτοιου αγώνα και θα είμαστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας μέσα στο γήπεδο».

Οι φωτογραφίες από το ξεκίνημα της αναμέτρησης…

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ