Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤάσος Λάμπρου: “Απαράδεκτες οι καταγγελίες για την αγορά των παραγωγών στο Κρανίδι...

Τάσος Λάμπρου: “Απαράδεκτες οι καταγγελίες για την αγορά των παραγωγών στο Κρανίδι Αργολίδας”

Σε μια δύσκολη κοινωνική συγκυρία είναι απαράδεκτο να υπάρχουν καταγγελίες για τους Παραγωγούς αγροτικών προϊόντων και αλιευμάτων στην υπαίθρια αγορά στο Κρανίδι από ισχυρούς ανταγωνιστές.

Σίγουρα ο χώρος και οι παραγωγοί θα αδειοδοτηθούν άμεσα και ήταν λάθος που δεν είχαν εκδοθεί οι σχετικές άδειες νωρίτερα . Όμως κάποιοι  ισχυροί πρέπει  να καταβάλουν ότι στο επιχειρείν δεν είναι αυτοσκοπός “η μεγιστοποίηση του κέρδους “  υπάρχουν και άλλοι στόχοι και μέσα σε αυτούς είναι κοινωνική ευθύνη που έχουν να μην καταστρέφουν τους άλλους επαγγελματίες και ευρύτερα την συνοχή της κοινωνίας.

Να ξέρουν ότι όλα μαθαίνονται, και θα μάθουμε σύντομα ποιός προκάλεσε το προσωρινό κλείσιμο της αγοράς των παραγωγών στο Κρανίδι.Στην περίοδο της υγειονομικής κρίσης κάποιοι πολλαπλασίασαν τα κέρδη τους και πάλι αχόρταγοι είναι.Απο  την πλευρά μου ,εγώ και οι συνεργάτες μου θα στηρίξουμε κάθε προσπάθεια στα πλαίσια του Δήμου  και των παραγωγών για την επαναλειτουργία της Αγοράς, στο Κρανίδι. Η υπερσυγκέντρωση δραστηριοτήτων και πλούτου και οι ακραίες ανισότητες κατέστρεφαν ιστορικά τον κοινωνικό ιστό.

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΊ  ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΕΚΔΟΘΟΎΝ ΟΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

Τάσος Λάμπρου

διαβάστε επίσης

Ερμιονίδα: Δωρεάν drive through rapid test την Τρίτη 23-2-21 από την Κινητή Ομάδα Υγείας Αργολίδας

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ