Λαδώνουμε το μπούτι πολύ καλά και το αλατοπιπερώνουμε. Το τοποθετούμε μέσα σε ένα βαθύ ταψί ή γάστρα με καπάκι και προσθέτουμε τις πατάτες, αφού τις λαδώσουμε και τις αλατοπιπερώσουμε.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το λεμόνι, τις ντομάτες κον κασέ, το σκόρδο, τα φύλλα δάφνης, το δεντρολίβανο και το βούτυρο. Σκεπάζουμε με μια λαδόκολλα και από πάνω βάζουμε αλουμινόχαρτο, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για δύο ώρες και την τελευταία μισή ώρα, ξεσκεπάζουμε το ταψί για να πάρει χρώμα το φαγητό. Μόλις ετοιμαστεί σερβίρουμε ζεστό.
tip: το δενδρολίβανο ειναι ο αδερφός του αρνιού, το κάνει να μη μυρίζει και αφήνει μια πολύ ωραία γεύση στο στόμα.
Photo Credit: Alexei Siozov for jenny.gr
Το πιο δυνατό Pre Christmas Party της πόλης με τις καταπληκτικές μουσικές επιλογές και το…
Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών στο πλαίσιο των εορταστικών ημερών, ενημερώνει τους πολίτες και τους…
Όλοι γνωρίζουμε ότι Χριστούγεννα δεν είναι μόνο τα φωτεινά λαμπιόνια, τα στολισμένα δέντρα με τα…
O Asteras Aktor Β΄ πέρασε νικηφόρα από το Άργος επικρατώντας 2-1 τον Παναργειακό και τον…
Το κλασικό παιδικό έργο του Κάρολου Ντίκενς, «Το Πνεύμα των Χριστουγέννων» είχαν την χαρά να…
Ασταμάτητος ο Διομήδης Άργους κόντρα στον Ολυμπιακό/Όμιλος Ξυνή. Στην φάση των 16 του Κυπέλλου Ανδρών…