Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΙσχυρή έκρηξη ισοπέδωσε 4όροφο ξενοδοχείο στην Καστοριά

Ισχυρή έκρηξη ισοπέδωσε 4όροφο ξενοδοχείο στην Καστοριά [εικόνες και βίντεο]

Ισχυρότατη έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα στο ξενοδοχείο «Τσάμης» στην Καστοριά, στην περιοχή Πέτρα.

Η έκρηξη, σύμφωνα με το , ήταν πολύ δυνατή και όπως δείχνουν και οι εικόνες, το κτίριο του ξενοδοχείου ισοπεδώθηκε. Αυτόπτες μάρτυρες μίλησαν για μικρές εστίες φωτιάς μετά την έκρηξη. Το τριώροφο ξενοδοχειακό συγκρότημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα από την έκρηξη που ακούστηκε σε μεγάλη ακτίνα. Γυαλιά, θραύσματα, μεταλλικά αντικείμενα του ξενοδοχείου διασκορπίστηκαν σε ακτίνα τουλάχιστον 80 μέτρων.

Προς το παρόν η αστυνομία για λόγους ασφαλείας έχει αποκλείσει την περιοχή. Επίσης, απέκλεισε τον κεντρικό οδικό άξονα που οδηγεί στην πόλη της Καστοριάς και περνά σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο.

Από την Περιφερειακή Διεύθυνση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Μακεδονίας και την αστυνομία Καστοριάς έγινε γνωστό πως ο ιδιοκτήτης της μονάδας διαβεβαίωσε ότι το ξενοδοχείο τον τελευταίο χρόνο δεν λειτουργούσε, ήταν κλειστό και δεν υπήρχε κανείς στην εγκατάσταση.

Το ξενοδοχείο «Τσάμης», δυναμικότητας 80 κλινών, θεωρείται εμβληματικό τουριστικό συγκρότημα της Καστοριάς. Βρίσκεται κοντά στη λίμνη και έχει πολύ καλή θέα στην ακριτική πόλη. Έρευνα για τα αίτια της καταστροφής του ξενοδοχείου διενεργούν η Πυροσβεστική και η αστυνομία.

Πυροσβεστικό Σώμα

Κατάρρευση 4όροφου εκτός λειτουργίας ξενοδοχείου μετά από έκρηξη, στο 4ο χλμ Ε.Ο. Καστοριάς – Κοζάνης. Κινητοποιήθηκαν 15  #πυροσβέστες με 5 οχήματα.

 

EXTRA News:

 Κατέληξε 15χρονη στη Θήβα – Νοσηλευόταν με κορονοϊό

 

 

Τραγωδία: Μωρό πέθανε μετά τη βάπτισή του – Βρήκαν 110ml νερού στα πνευμόνια του

 

 Κούρεμα και Trimmer, 2 σε 1

 

 

Παρατεταμένο διάστημα καλοκαιρίας έρχεται στη χώρα

 

 

  Κάμερα Ασφαλείας Dome 5MP FHD

 

 

Νέα μέτρα: Τι αλλάζει από σήμερα στο take away -Πρόστιμα για παραμονή στους χώρους του καταστήματος, τι ισχύει

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ