Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑΦορέας Διαχείρισης Πάρνωνα: Κουκουβάγια τραυματισμένη από την περιοχή του Αγίου Ανδρέα Αρκαδίας

Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα: Κουκουβάγια τραυματισμένη από την περιοχή του Αγίου Ανδρέα Αρκαδίας

Ο Φορέας Διαχείρισης παρέλαβε την Παρασκευή 20/11 από κτηνίατρο του Άστρους μία κουκουβάγια (Athene noctua) από την περιοχή του Αγίου Ανδρέα Αρκαδίας.

Η κουκουβάγια φιλοξενήθηκε στην έδρα του Φορέα Διαχείρισης και την επομένη (21/11) το πρωί απεστάλη μέσω ΚΤΕΛ Αρκαδίας, στον Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής (ΑΝΙΜΑ).

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της ΑΝΙΜΑ το πτηνό παρουσίαζε αδυναμία λόγω κατάγματος και πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Ευχαριστούμε την κύρια Μαρία Χατζηχρήστου που φρόντισε να ειδοποιήσει για το τραυματισμένο πτηνό ούτως ώστε να αποσταλεί εγκαίρως για περίθαλψη.

Σε περίπτωση που και εσείς βρείτε ένα τραυματισμένο – πληγωμένο – εξαντλημένο άγριο ζώο σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας, μπορείτε να επικοινωνήστε με τον Σύλλογο της ΑΝΙΜΑ (στοιχεία επικοινωνίας: Μενελάου 134, Καλλιθέα 17676, 210 951 0075 | 697 266 4675, [email protected] | [email protected]) ούτως ώστε η αποστολή του στην ΑΝΙΜΑ να γίνει με ταχύτητα και ασφάλεια.

Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου & Μονεμβασίας

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ