Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEΜυθιστόρημα "ΔΕΚΑΕΠΤΑ ΚΛΩΣΤΕΣ" του Πάνου Δημάκη από την Αργολίδα

Μυθιστόρημα “ΔΕΚΑΕΠΤΑ ΚΛΩΣΤΕΣ” του Πάνου Δημάκη από την Αργολίδα

Ο Πάνος Δημάκης με καταγωγή από την Αργολίδα, είναι φιλόλογος/μεταφραστής.

Έχει γράψει το μυθιστόρημα ΔΕΚΑΕΠΤΑ ΚΛΩΣΤΕΣ που κυκλοφόρησε από την Κάπα Εκδοτική και βρίσκεται ήδη στη 2η έκδοση, σχετικά με το πιο άγνωστο άγριο έγκλημα της Ελλάδας, που έγινε στα Κύθηρα το 1909.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο κεφάλαιο εκτυλίσσεται στο Ναύπλιο.

ΠΑΝΟΣ ΔΗΜΑΚΗΣ | ΔΕΚΑΕΠΤΑ ΚΛΩΣΤΕΣ
Το αγριότερο άγνωστο έγκλημα της Ελλάδας.

Μια πραγματική ιστορία που συντάραξε τα Κύθηρα το 1909. Μια συναρπαστική κατάδυση στον ψυχισμό ενός ανθρώπου που είχε όσα ήθελε στη ζωή του, που βασιζόταν στην αποδοχή των γύρω του και τους το ανταπέδιδε απλόχερα. Όμως η ξαφνική απόρριψη, η συνεχιζόμενη αδικία εναντίον του και ένας ολόκληρος κόσμος που καταρρέει γύρω του τον στρέφουν ενάντια σε όλους και τον οδηγούν στο πιο ειδεχθές έγκλημα που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.

Ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα, βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, για τη μοίρα και τα παιχνίδια που παίζει εναντίον μας, για τα αόρατα νήματα που ορίζουν τη ζωή μας αλλά και τη δύναμη που πρέπει να βρούμε για να την ορίσουμε εμείς οι ίδιοι. Για την ηθική μιας κοινωνίας που μπορεί να καταστρέψει ανθρώπινες ζωές στον βωμό της κανονικότητας της αγέλης, που βασίζεται στο κουτσομπολιό, την κριτική και την κακόβουλη τάση των ανθρώπων να αναζητούν εξιλαστήρια θύματα.

Παράλληλα, γι’ αυτή την ηθική που διαμορφώνει ο καθένας προσωπικά, όπως και ήρωας του βιβλίου, ο Καστελάνης, που τον οδηγεί στα ολέθρια αποτελέσματα απέναντι σε μια κοινωνία που τον αντιμάχεται.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ