Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑ«Καθαρές Πινακίδες στο Δήμο μας» από τον Τομέα Καθαριότητας του δήμου...

«Καθαρές Πινακίδες στο Δήμο μας» από τον Τομέα Καθαριότητας του δήμου Άργους Μυκηνών

Με καθαρές πινακίδες συμβάλουμε όλοι στην οδική ασφάλεια αλλά και στην καθημερινή αισθητική και ποιότητα ζωής μας. Δυστυχώς όμως η κατάσταση πολλών πινακίδων στον Δήμο μας είναι απαράδεκτη.

Αυτοκόλλητα και συνθήματα ομάδων με μπογιές, διαφημιστικά φροντιστηρίων (!), εμπορικών καταστημάτων, επαγγελματιών και άλλων συμπολιτών μας οι οποίοι με την συμπεριφορά τους αυτή λειτουργούν εις βάρος των υπολοίπων. 

Ο Τομέας Kαθαριότητας του δήμου Άργους Μυκηνών ξεκίνησε πρόγραμμα καθαρισμού των πινακίδων σήμανσης και ρύθμισης της κυκλοφορίας στην χωρική αρμοδιότητά του. Ήδη έχουν καθαριστεί οι πινακίδες στις οδούς Καποδιστρίου, Σιμιτζοπούλου, Καραολή-Δημητρίου, Βασ. Σοφίας, Βασ. Κωνσταντίνου, Κεφαλαρίου, κ.α. και το πρόγραμμα συνεχίζεται. 

Παράλληλα έχουν δοθεί εντολές από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Κρίγγο να καταγράφονται τα φαινόμενα αυτά και να επιβάλλονται οι προβλεπόμενες στον Κανονισμό Καθαριότητας του δήμου ποινές καθώς και η διαβίβαση σε άλλες τυχόν συναρμόδιες αρχές για την επιβολή πρόσθετων κυρώσεων.  

Στην προσπάθεια μας αυτή θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα σταθούν αρωγοί όλοι οι συμπολίτες μας αλλά και οι τοπικοί σύνδεσμοι φιλάθλων, από τους οποίους παρατηρείται μέχρι σήμερα έντονη «δραστηριότητα», και στο εξής σεβόμενοι τη δημόσια περιουσία, η οποία είναι περιουσία όλων, θα συμβάλλουν σε αυτήν την κατεύθυνση.  

 Ας ευαισθητοποιηθούμε όλοι και ας συμβάλλουμε στην προσπάθεια για καθαρότερο δήμο. Είναι στο χέρι μας.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ