Αργολίδα: Δωρεά δύο αυτοκινήτων από Μάκαρη – Euroins σε ΟΠΚΕ και Τροχαία Άργους

Εκδήλωση παραλαβής δύο αυτοκινήτων πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020 στον αύλειο χώρο της Δ.Α. Αργολίδας. Τα αυτοκίνητα δώρισε η εταιρία Euroins σε ΟΠΚΕ και Τροχαία Άργους για να ενισχύσει την προσπάθεια της Ελληνικής Αστυνομίας να περιφρουρήσει καλύτερα την Αργολίδα. Εκ μέρους της εταιρίας παρεβρέθηκε ο Γενικός Διευθυντής της κ. Κωνσταντίνος Μάκαρης.

- Advertisement -

Από την πλευρά της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας που διοργάνωσε την τελετή μίλησε ο Πρόεδρος της κ. Σπύρος Κατσίρης. Στην συνέχεια από την Ένωση εξεδόθη η παρακάτω ανακοίνωση.


Το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες 07 Αυγούστου 2020, στην Δ.Α. Αργολίδας αποδόθηκε τιμητική πλακέτα στον κ. ΜΑΚΑΡΗ Κωνσταντίνο Γενικό Διευθυντή της εταιρίας EUROINS Ελλάδος.

Η βράβευση αυτή μαζί με τις θερμές ευχαριστίες μας ειναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει η Ένωση μας για τις συνεχείς δωρεές του κ. ΜΑΚΑΡΗ με τελευταία την δωρεά δυο οχημάτων για τις ανάγκες της Ο.Π.Κ.Ε. Αργολίδος & του Τμήματος Τροχαίας Άργους – Μυκηνών.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα.

Στην ομιλία του, ο κ. ΜΑΚΑΡΗΣ επανέλαβε πως θα συνεχίσει να είναι αρωγός στις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλει η Ένωση μας για καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων μας και ανακοίνωσε περαιτέρω χορηγίες.

“ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΤΣΙΡΗΣ          ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΡΑΓΚΑΣ

ΦΩΤΟ:

- Advertisement -

________________