Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕπιμελητήριο Αργολίδας: Δωρεάν σεμινάριο για τα υγειονομικά πρωτόκολλα που αφορούν τον covid-19

Επιμελητήριο Αργολίδας: Δωρεάν σεμινάριο για τα υγειονομικά πρωτόκολλα που αφορούν τον covid-19

Το Επιμελητήριο Αργολίδας προσκαλεί τα μέλη του στο Δωρεάν online σεμινάριο Online Course: «Πρόγραμμα εκπαίδευσης για τα προληπτικά μέτρα υγειονομικών πρωτοκόλλων σε σχέση με τον COVID-19»

για τα  υγειονομικά πρωτόκολλα  , σύμφωνα με την ΚΥΑ  « Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού CO VID-19»  Α.Π. 1881/29.5.2020.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρήσεις επισιτιστικού κλάδου, εστιατόρια, καφέ, μπαρ ,τουριστικών καταλυμάτων, ενοικιαζομένων δωματίων, διαμερισμάτων, τουριστικών κατοικιών της Αργολίδας, σε τουριστικά και ναυλομεσιτικά γραφεία, τουριστικές επιχειρήσεις οδικών μεταφορών, γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, επιχειρήσεις εκμίσθωσης μοτοσικλετών, τρίτροχων και τετράτροχων οχημάτων .

Στο πέρας της παρακολούθησης οι επιχειρήσεις θα λάβουν σχετικό
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και
εισηγητή τον κ. Γιάννη Κακό , Τεχνολόγο Τροφίμων και Ποτών Msc, Εισηγητή
εκπαιδευτικών προγραμμάτων ΕΦΕΤ .

Ημερομηνία διεξαγωγής : Τρίτη 21/07/2020 και ώρα 18:00 – 20:00.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ακολουθώντας το
σύνδεσμο : https://forms.gle/Hs2kqvvktAh4jcc2A  μέχρι την Κυριακή 19 Ιουλίου προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία συμμετοχής και να λάβουν τη σχετική πρόκληση για την είσοδό τους στο ΖΟΟΜ .
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης.

Ο Πρόεδρος
Φώτιος Δαμούλος

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ