Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΚΡΗΤΗΣ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ "ΜΙΝΩΑΣ" ολοκληρώθηκαν οι εκλογές...

ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΚΡΗΤΗΣ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ “ΜΙΝΩΑΣ” ολοκληρώθηκαν οι εκλογές για το νέο ΔΣ

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ένωσης Κρητών και Φίλων Κρήτης Ν. Αργολίδας “ΜΙΝΩΑΣ”,

μέλους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων. Έπειτα από τις εκλογές που διεξήχθησαν την Κυριακή 5η Ιουλίου 2020. Η πρώτη συνεδρίαση έλαβε χώρα την 8η Ιουλίου 2020 και ημέρα Τετάρτη με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την 3ετία 2020-2023 να έχει ως εξής: 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΑΡΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΣΟΦΙΑ ΒΕΙΣΑΚΗ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΚΑΛΙΔΗΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΡΙΝΤΑΚΗΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ & SOCIAL MEDIA: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΠΑΡΟΥΤΣΑΚΗ

ΕΦΟΡΟΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΟΥΧΛΗ- ΤΣΟΥΧΛΑΡΑΚΗ

ΜΕΛΟΣ: ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΔΗΣ

ΜΕΛΟΣ: ΣΤΈΛΛΑ ΚΟΤΣΙΟΠΟΥΛΟΥ – ΚΑΛΛΕΡΓΗ

Στη συνέχεια, επί του πρώτου θέματος της συνεδρίασης του Δ.Σ., η Πρόεδρος πρότεινε να δημιουργηθεί επιτροπή δημοσίων σχέσεων, επικοινωνίας και ενημέρωσης. Σε συνεργασία με την υπεύθυνη συντονισμού και social media κα Δήμητρα Μπαρουτσάκη, η επιτροπή θα έχει ενεργό ρόλο και θα συμβάλλει ουσιαστικά στις δημόσιες σχέσεις του Συλλόγου. Η ως άνω εισήγηση έγινε, ομόφωνα αποδεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΓΑΠΗ ΣΥΝΟΛΑΚΗ

ΜΕΛΟΣ: ΙΩΑΝΝΑ ΣΑΠΟΥΝΑΚΗ

Ευχαριστούμε θερμότατα τους συμπατριώτες μας από το Κρητικό χωριό (Τολό) που μας φιλοξένησαν υποδειγματικά και οργάνωσαν άψογα τη διαδικασία των εκλογών. Καθώς επίσης τους συμπατριώτες και τους φίλους μας από την υπόλοιπη Αργολίδα που στήριξαν τη συνέχιση και ανανέωση του Συλλόγου με τη συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες.

Ιδιαίτερα, ευχαριστούμε τη Δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω Αικατερίνη Τζανετουλάκου για την παρουσία της ως δικαστικού αντιπροσώπου στη διαδικασία των αρχαιρεσιών καθώς και για τη συμβολή της στην ομαλή διεξαγωγή τους. Ομοίως δε, ευχαριστούμε την εφορευτική επιτροπή για την άψογη εκτέλεση της διαδικασίας.

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Καραγιαννάκη Χαρά δήλωσε: “Νιώθω ιδιαίτερη τιμή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου τα μέλη του Δ.Σ. να μου αναθέσουν και πάλι την προεδρία. Το νέο Δ.Σ. τηρώντας στο ακέραιο την υπόσχεση και τις δεσμεύσεις απέναντι στις ιδρυτικές αρχές και αξίες δεσμεύεται ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι που όλοι μαζί θα θέσουμε. Τα επόμενα τρία χρόνια της θητείας μας παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν θα αναπτύξουμε δραστηριότητες ώστε να συμβάλλουμε καθοριστικά στη διατήρηση της Κρητικής παράδοσης υπηρετώντας με ζήλο τον πολιτισμό της Κρήτης. Βασικός στόχος μας είναι να αναδείξουμε τον Σύλλογο έπειτα από μια περίοδο σχετικής αδράνειας και περιορισμένης παρουσίας στην πολιτιστική δραστηριότητα της Αργολίδας. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην ενδυνάμωση και σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών και των συνεργατών του. Καλή δύναμη σε όλους μας και πολλές επιτυχίες στο έργο του Συλλόγου”.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ