Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑ"Τσίμπησε" ο Καμπόσος τον συκοφάντη... Διευκρινίσεις από τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών

“Τσίμπησε” ο Καμπόσος τον συκοφάντη… Διευκρινίσεις από τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών

Τις παρακάτω διευκρινίσεις σε ανάρτηση του έκανε ο Δημήτρης Καμπόσος

” Προχθές συμπληρώνοντας ένα χρόνο από τη ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΆΤΑΞΗΣ μας, έγραψα για κάποιον ΚΑΣΚΑΜΠΕ σε ανάρτηση μου στο φεις μπουκ ,

που με συκοφαντούσε και με λασπολογούσε με προσβλητικές και με εμετικό περιεχόμενο αναρτήσεις μαζί με ένα παρεάκι που είχε από ντόπιους ,μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για πάρα πολλούς μήνες και με κορύφωση όλη την προεκλογική περίοδο πέρυσι.

Προς αποφυγήν λοιπόν παραξηγήσεων Αυτός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΣΚΑΜΠΕ που βρίσκεται στο Άργος.
Αυτός είναι ένας “κύριος” που χρησιμοποιεί στους κύκλους που κινείται στην Αθήνα (απ’ ότι με έχουν πληροφορήσει), αυτό το προσωνύμιο και που πέρυσι τον Ιούλιο του έγινε κατάσχεση στο σπίτι του στην Αττική, μετά από καταγγελία στο τμήμα ηλεκτρονικού εγκλήματος στο Ναύπλιο , όλων των ηλεκτρονικών συσκευών (τηλέφωνα, κομπιούτερ, λάπτοπ κ.λ.π) από τη ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.
ΑΥΤΟΝ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ.

Σαφώς και με αγωνία θα περιμένει αυτός, όπως έγραψα, τη δικαιοσύνη και βεβαίως αν είναι θρησκευόμενος να αρχίσει να προσεύχεται γιατί θα του χρειαστεί.
Δεν έκανε ένα αστείο, δεν έκανε μια έντονη κριτική….. έκανε ότι μπορούσε για να με προσβάλλει, να με εξευτελίσει ΚΡΥΠΤΌ ΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΨΕΥΔΏΝΥΜΟ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΠΟΊΘΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΊ.
ΔΗΛΏΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΑΚΟΎΣΕΙ ΚΑΛΑ, ΜΌΛΙΣ ΈΡΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΊΩΞΗ , ΤΟ ΛΌΓΟ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ. _

Καμπόσος Δημήτρης Δήμαρχος Άργους Μυκηνών και πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου.”

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ