Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΗλεκτρονική καταγραφή των εφέδρων του Στρατού ξηράς κάνει το Γενικό Επιτελείο Στρατού

Ηλεκτρονική καταγραφή των εφέδρων του Στρατού ξηράς κάνει το Γενικό Επιτελείο Στρατού

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού έχει ανεβάσει στο επίσημο site του την εφαρμογή της ηλεκτρονικής καταγραφής των εφέδρων του Στρατού ξηράς από όπου το ΓΕΣ θα μπορεί να ενημερώνει με ταχύτητα την εφεδρεία, να δίνει διαταγές , ειδοποιεί για μετακινήσεις κτλ.

Λόγο και του τουρκικού υβριδικού πολέμου κατά της Ελλάδας της τελευταίες μέρες και με την κατάσταση πολύ τεταμένη, θεωρούμε σκόπιμο να γίνει η ενημέρωση της εφεδρείας για την ύπαρξη της εφαρμογής.

Κάθε έφεδρος που έχει υπηρετήσει τη θητεία του στο στρατό ξηράς και είναι κάτω των 45 ετών να μπεί στην εφαρμογή efedros.army.gr και να κάνει επικαιροποίηση των στοιχείων του μέσω μίας πολύ απλής διαδικασίας την οποία επεξηγεί και το FAQ που μπορείτε να βρείτε εντός της άνω αριστερά. Όλες οι πληροφορίες που ζητούνται βρίσκονται στα στρατιωτικά έγγραφα που έχετε λάβει με την απόλυσή σας από το στράτευμα ή παρέχονται από τις στρατολογικές υπηρεσίες του στρατού.

Η προστασία της χώρας μας και του Έθνους βαραίνει το σύνολο αλλά και κάθε έναν ατομικά. Δείξ’ τε υπευθυνότητα, δείξ’ τε σοβαρότητα απέναντι στο κράτος αυτές τις δύσκολες στιγμές.

πηγή: www.el.gr/

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ