Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑναβάλλεται ο Μαραθώνιος Ναυπλίου με απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής

Αναβάλλεται ο Μαραθώνιος Ναυπλίου με απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής στην οποία προεδρεύει ο Δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος,

στο πλαίσιο των οδηγιών του Υπουργείου Υγείας και με ευαισθησία απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, με σεβασμό στους επισκέπτες μας που κατά χιλιάδες αναμένουν την συμμετοχή τους στον Μαραθώνιο Ναυπλίου, ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά την Αναβολή των αγωνιστικών Εκδηλώσεων και των παράλληλων δράσεων του Μαραθώνιου που ήταν προγραμματισμένες από 6 – 8 Μαρτίου.

Με νεότερη ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής θα γίνει γνωστή η νέα ημερομηνία και ο εκ νέου προγραμματισμός των εκδηλώσεων του Μαραθωνίου Ναυπλίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Η Οργανωτική Επιτροπή στην οποία προεδρεύει ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος, στο πλαίσιο των οδηγιών του Υπουργείου Υγείας και με ευαισθησία απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, με σεβασμό στους επισκέπτες μας που κατά χιλιάδες αναμένουν την συμμετοχή τους στον Μαραθώνιο Ναυπλίου,

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ:

την Αναβολή των αγωνιστικών Εκδηλώσεων και των παράλληλων δράσεων του Μαραθώνιου που ήταν προγραμματισμένες από 6 – 8/03/2020.

Με νεότερη ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής θα σας ενημερώσουμε για την νέα ημερομηνία και τον εκ νέου προγραμματισμό των εκδηλώσεων του Μαραθωνίου Ναυπλίου.

Για πληροφορίες και ερωτήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε με το [email protected]

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ