Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΜε μια επιτυχημένη βραδιά ξεκίνησε η χρονιά στο Λύκειο Ελληνίδων Άργους

Με μια επιτυχημένη βραδιά ξεκίνησε η χρονιά στο Λύκειο Ελληνίδων Άργους

Με μια πολύ επιτυχημένη βραδιά ξεκίνησε το ταξίδι του Λυκείου Ελληνίδων Άργους, για τη φετινή χρονιά.

 

Στο κατάμεστο κέντρο «ΑΠΟΛΛΩΝ» στο Κεφαλάρι συγκεντρώθηκαν μέλη και φίλοι του Λυκείου για την καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας για το 2020.

Η πρόεδρος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ο πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Σελλής, ευλόγησε τη Βασιλόπιτα.

Την εκδήλωση πλαισίωσε χορευτικό τμήμα εφηβικής ομάδας του ΛτΕ Άργους , υπό την καθοδήγηση των άξιων δασκάλων κ. Σπυρίδωνα Σωτηρόπουλου και κ. Κατερίνας Δωροβίνη- Πίκουλα. Μουσικές στιγμές μας χάρισε ο εξαίρετος μουσικός και φίλος του Λυκείου κ. Χρήστος Λέκκας και οι συνεργάτες του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Ιωάννης Μαλτέζος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους-Μυκηνών κ. Ιωάννης Μπέγκος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡΜ κ. Παναγιώτης Σκούφης, η πρόεδρος του κέντρου ερευνών για θέματα ισότητας κ. Σόνια Τάνταρου-Κρίγγου και η πολιτευτής Αργολίδας κ. Ελένη Παναγιωτοπούλου.

“Ευχαριστούμε θερμά τους επιχειρηματίες της πόλης μας που πρόθυμα προσέφεραν τα δώρα για τη λαχειοφόρο και τον κ. Γιάννη Τσαλαπάτη για την γενναιόδωρη προσφορά ενός κοσμήματος από την συλλογή του για το γούρι της Βασιλόπιτας.

Τέλος , ευχαριστούμε θερμά όλες τις κυρίες του ΔΣ που συνέβαλαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης, τα μέλη μας τους γονείς , τα παιδιά καθώς και τα μέλη των περιφερειακών μας τμημάτων που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχόμαστε στο Λύκειό μας να έχει μια δημιουργική και καρποφόρα χρονιά.

Το νέο έτος μόλις ξεκίνησε αλλά οι δράσεις συνεχίζονται, μείνετε συντονισμένοι!”, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Λυκείου Αργους.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ