Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝέα βαρβαρότητα: Άλλα σκυλιά φολιάστηκαν και άλλα εξαφανίστηκαν στο Ναύπλιο... (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα βαρβαρότητα: Άλλα σκυλιά φολιάστηκαν και άλλα εξαφανίστηκαν στο Ναύπλιο… (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύ μεγάλο θέμα έχει ανοίξει για μια ακόμη φορά στο Ναύπλιο με την προστασία των αδέσποτων και το βάρβαρο φόλιασμα αυτών.

 

Το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Συγκεκριμένα σήμερα Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 βρέθηκαν φολιασμένα τρία σκυλιά στο χώρο όπου ο δήμος έχει το αμαξοστάσιο του. Τα σκυλιά αυτά που εξυπηρετούνται από εθελοντές της περιοχής, που τα ταΐζουν , τα καθαρίζουν , τα περιθάλουν και τα ποτίζουν χρόνια τώρα, σήμερα το πρωί ταϊστηκαν. Στην συνέχεια περίπου στις 10.30 τα σκυλιά βρέθηκαν να ψυχορραγούν στην ίδια περιοχή. 

Οι εθελοντές τα μετέφεραν στον κτηνίατρο. Λίγο μετά τα δύο εξ αυτών έχασαν την μάχη για την ζωή τους. Το τρίτο σε άθλια κατάσταση συνεχίζει να δίνει την μάχη να κρατηθεί στην ζωή με άγνωστο αποτέλεσμα , αφού όπως είπε ο κτηνίατρος πιθανόν να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, ακόμη και την τύφλωση.

Να σημειωθεί ότι το ένα σκυλί που χάθηκε ήταν θηλυκό και μητέρα επτά κουταβιών.

Στο βίντεο της ανάρτησης μιλούν οι εθελοντές που περιποιούνταν αυτά τα σκυλιά και μαζί με αυτά άλλα περίπου δέκα χρόνια τώρα.

Η κοινωνία του Ναυπλίου δείχνει σαστισμένη και αναστατωμένη, αφού αυτά τα σκυλιά κάθε τι άλλο παρά αδέσποτα ήταν. Η φροντίδα από τους εθελοντές ήταν συνεχής και καθημερινή. Είχαν στειρωθεί και επιπλέον τακτικά τα παρακολουθούσε γιατρός. Επίσης ερωτηματικά δημιουργεί το γεγονός ότι τα σκυλιά κινούνταν γύρω και μέσα στις εγκαταστάσεις του δήμου…

Περισσότερα αργότερα.. 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ