Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣε Άργος, Αθήνα και Ναύπλιο το Λύκειο Ελληνίδων Άργους

Σε Άργος, Αθήνα και Ναύπλιο το Λύκειο Ελληνίδων Άργους

Με κάθε λαμπρότητα εόρτασε και φέτος η πόλη μας την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, την επέτειο της Μετακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Πέτρου Επισκόπου Άργους. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, παιδιά των χορευτικών ομάδων του Λυκείου Ελληνίδων Άργους, συμμετείχαν στους εορτασμούς.

 

Την ίδια μέρα μέλη και φίλοι του Λυκείου παρακολούθησαν την επιτυχημένη παράσταση «Κι από Σμύρνη ..Σαλονίκη» με τη Μιμή Ντενίση στο θέατρο Μείζονος Ελληνισμού. Η παράσταση που αποτελεί συνέχεια του έργου «Σμύρνη μου Αγαπημένη» , ενθουσίασε το κοινό που έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις!

Τέλος, εξαιρετική τιμή για το Λύκειο αποτέλεσε η συμμετοχή του Περιφερειακού τμήματος Κουτσοποδίου του Λυκείου, στο 5ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Γέφυρες» στο Ναύπλιο τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου. Στην έναρξη εκλεκτοί προσκεκλημένοι ήταν ο κ. Νικήτας Τσακίρογλου και η σύζυγός του κ. Χρυσούλα Διαβάτη που τιμήθηκαν από τους διοργανωτές για την προσφορά τους στην τέχνη.

Η χορευτική ομάδα παρουσίασε χορούς από την Πελοπόννησο και την Κρήτη σε διδασκαλία του κ. Δημήτρη Αργυρόπουλου κι ενθουσίασε το κοινό με την εξαιρετική εμφάνισή του.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ