Υλικά
2 αυγά
1 γιαούρτι στραγγιστό
100 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
3 κουταλιές της σούπας λάδι
75 γραμμάρια τυρί τριμμένο (ρεγκάτο, γραβιέρα, κασέρι, κεφαλογραβιέρα κτλ)
100 γραμμάρια ζαμπόν σε κυβάκια
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε το γιαούρτι
Ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε το λάδι και στη συνέχεια το αλεύρι
Αλατοπιπερώνουμε και τέλος προσθέτουμε το τυρί και το ζαμπόν
Βουτυρώνουμε τα φορμάκια, ή τη φόρμα για muffins και τις γεμίζουμε με το μείγμα
Ψήνετε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά και μέχρι να πάρουν χρώμα.
Άστατος και βροχερός αναμένεται να είναι ο καιρός σήμερα, Μεγάλο Σάββατο και την ημέρα της…
Τα Μέλη του Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματός μας, εκπροσωπώντας το σύνολο των μελών μας, εκφράζουν…
Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις συλλήψεις σε Άργος και Ναύπλιο για παραβάσεις της νομοθεσίας περί…
Η περιφορά του επιταφίου είναι μια παράδοση που γίνεται κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων…
Ένα έθιμο που έρχεται από την Κίο της Μικράς Ασίας αναβιώνει κάθε χρόνο Μεγάλη Παρασκευή…
Φτιάξτε μια εύκολη, γρήγορη και θρεπτική αυγοσαλάτα με τα τσουγκρισμένα αυγά που σας περίσσεψαν. Συστατικά…