Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑEυαισθητοποίηση του πληθυσμού για την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης

Eυαισθητοποίηση του πληθυσμού για την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης

Ένα υπέροχο Σάββατο, με περίπατο στις αρχοντικές Σπέτσες, γεύμα στη γραφική Ερμιόνη, απογευματινό καφέ στο ψαροχώρι της Κοιλάδας και συμμετοχή στην ημερίδα που διοργάνωσε ο σύλλογός (σε συνεργασία με τον πολιτιστικό και εξωραϊστικό σύλλογο «ΦΡΑΓΧΘΙ»), πέρασαν οι ασθενείς και τα μέλη του συλλόγου «Αλληλεγγύη».

 

Προσκεκλημένοι ο κ. Χαρίλαος Μπαρλιάς -ειδικός ακτινοδιαγνώστης-Επιστημονικός Υπεύθυνος «Ακτινοδιάγνωση κατ’ οίκον» και ο κ. Εμμανουήλ Τσίγκος- διευθυντής του Τμήματος Χειρουργικής Ογκολογίας και Ενδοκρινών Αδένων στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου.

Μίλησαν στο κοινό για την Σύγχρονη Ογκολογική Προσέγγιση στη Γενική Χειρουργική και για τις κακοήθεις παθήσεις θυρεοειδούς και ενδοκρινών αδένων.

Την εκδήλωση άνοιξε η κα Δήμητρα Γκιώνη, πρόεδρος του πολιτιστικού και εξωραϊστικού συλλόγου Κοιλάδας «ΦΡΑΓΧΘΙ» και στη συνέχεια η πρόεδρος της «Αλληλεγγύης» κα Μάρω Γέμελα απηύθυνε χαιρετισμό.

Τόσο τα μέλη της «Αλληλεγγύης» όσο και οι κάτοικοι της Κοιλάδας έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα και κατέκλυσαν με ερωτήσεις, απορίες και δικές τους προσωπικές ιστορίες τους δυο επιστήμονες, γεγονός που φανερώνει την ανάγκη των πολιτών να δέχονται ουσιαστική ενημέρωση σε τακτά διαστήματα για θέματα που αφορούν όλους μας την οποία ο σύλλογός μας έχει «δεσμευτεί» να ικανοποιεί.

«Ένας από του σημαντικότερους στόχους του συλλόγου μας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του πληθυσμού για την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης!
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στην εκδρομή και στην ενημερωτική ημερίδα!», αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου «Αλληλεγγύη» Νομού Αργολίδας.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ