Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑνακοίνωση συνεργασίας του ΝΑΥΠΛΙΟ FC 2017 με την GPS S.E.E. / VALENCIA...

Ανακοίνωση συνεργασίας του ΝΑΥΠΛΙΟ FC 2017 με την GPS S.E.E. / VALENCIA C.F.

Η Ακαδημία «Ναύπλιο FC 2017» ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τις Σχολές Ποδοσφαίρου της Valencia C.F. και την Global Premier Soccer.

 

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου: Η Global Premier Soccer (G.P.S.), ένας από τους μεγαλύτερους και πιο επιτυχημένους ποδοσφαιρικούς οργανισμούς στις ΗΠΑ, έφερε το πρόγραμμα ποδοσφαίρου της Valencia C.F. στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Ελλάδα, το οποίο στοχεύει στην εξάπλωση της εικόνας και της φιλοσοφίας της Valencia C.F. σε όλο τον κόσμο και στη διάδοση της φημισμένης μεθοδολογίας του συλλόγου σε κάθε μέρος του πλανήτη.

Η Valencia C.F. είναι μία από τις πιο επιτυχημένες και μεγαλύτερες ομάδες του ισπανικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Μες τα χρόνια, το club έχει κατακτήσει παγκόσμια φήμη για την παραγωγική ακαδημία νέων της που παράγει ταλέντα παγκόσμιας κλάσης.

Το GPS Southeast Europe Valencia CF Soccer Program έχει ως στόχο να εντοπίσει, να προπονήσει και να αναπτύξει τους πιο ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές σε κάθε περιοχή λειτουργώντας ως ένα εκτεταμένο δίκτυο scouting για τη Valencia CF.

Η Ακαδημία του «Ναύπλιο FC 2017», ιδρύθηκε το 2017 με στόχο τη δημιουργία ενός υγιούς και καινοτόμου Συλλόγου στον χώρο του Αθλητισμού, συνεχίζοντας την ιστορία του τοπικού Ποδοσφαίρου του Ναυπλίου.

Από πολύ νωρίς, βασικό όραμα της Ακαδημίας ήταν να ενθαρρύνει και να υποστηρίξει τους μικρούς φίλους να ασχοληθούν με τον Αθλητισμό, να έρθουν κοντά στην οικογένεια του «Ναυπλίου 2017» και να γαλουχηθούν με τις κατάλληλες αθλητικές και παιδαγωγικές αξίες. Το αποτέλεσμα ήταν να προπονούνται πάνω από 100 μικροί αθλητές ανά χρονιά δημιουργώντας τις βάσεις για ένα φιλόδοξο και αισιόδοξο μέλλον.

Σας καλωσορίζουμε επομένως στην μεγάλη παρέα των σχολών ποδοσφαίρου της Βαλένθια, μιας ομάδας με μακρά παράδοση στην εκπαίδευση και αξιοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών παγκόσμια!!

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές καλέστε μας στο 6981848619 ή στείλτε e-mail στο [email protected]

Επίσης, αύριο Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 2019 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της Ακαδημίας και ενημέρωση για έναρξη της συνεργασίας μας με την GPS S.E.E. / VALENCIA C.F., στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ