ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ’ Εθνική: Αντί να ξεκαθαρίσει παρουσιάσθηκε νέα εμπλοκή στον Παναργειακό!

Κόντρα στα όσα διέδιδαν τις προηγούμενες ημέρες “κύκλοι” οτι είναι έτοιμοι να αναλάβουν την ομάδα στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που είχε ορισθεί για χθές το βράδυ, η κατάσταση αντί να ξεκαθαρίσει, περιεπλάκη περισσότερο.

 

Η ορισθείσα  Γ.Σ. του Παναργειακού πραγματοποιήθηκε κανονικά (πρόεδρος ανέλαβε ο Ν.Δελής), παρουσία περίπου 60 ατόμων, με τον απερχόμενο πρόεδρο Αντώνη Λυμπέρη να παρουσιάζει τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε.

Οπως ανέφερε, μεταξύ άλλων, πρόθεσή του ήταν να συνεχίσει και φέτος, αλλά απο την στιγμή που οι ιδέες του δεν συνέπιπταν με τις προθέσεις του χορηγού οι οποίες διαφοροποιήθηκαν, αποφάσισε να αποχωρήσει.

Στον οικονομικό απολογισμό, ανέφερε οτι τα έξοδα ήταν 300.000 ευρώ και τα έσοδα 266.000 ευρώ (την διαφορά την κάλυψε ο ίδιος).

Κι όταν εγκρίθηκαν ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και έφθασε η ώρα του …δια ταύτα, δεν εμφανίσθηκε το σχήμα που όλες τις προηγούμενες ημέρες φερόταν έτοιμο να αναλάβει, με σκοπό απο σήμερα θα εμφανίσει τις συμφωνίες με παίκτες και τον νέο προπονητή. Και στη συνέχεια με κάποιες προπονήσεις να κατέβει την Κυριακή στο κύπελλο Ελλάδος με τον ΑΟ Υπάτου.

Τελικά, αποφασίσθηκε να συσταθεί 3μελής επιτροπή, η οποία θα συνεδριάσει σήμερα και θα εξετάσει τι μπορεί να κάνει ώστε η ομάδα να προχωρήσει και να είναι σε θέση να παρουσιάσει 11αδα την Κυριακή!

Μπερδεμένες καταστάσεις, θολό τοπίο, τα σημάδια δεν δείχνουν οτι μπορεί να προκύψει κάτι σοβαρό… Εκτός αν πίσω απ’ όλα αυτά, υπάρχει κάτι άλλο που δεν γνωρίζουμε…

 

 

Argonafplia.gr (MK)

Πρόσφατα

Διοργάνωση του 1ου οδοιπορικού με μηχανές στους εγκαταλελειμμένους σταθμούς του σιδηροδρομικού δικτύου Πελοποννήσου

Οι ΦΙΛ.Μ.Α (Φίλοι Μοτοσυκλέτας Αργολίδας) διοργανώνουν το 1ο οδοιπορικό με μηχανές στους εγκαταλελειμμένους σταθμούς του…

42 λεπτά πριν

Σαντορίνη: Κατολίσθηση στη Θηρασιά! – Δείτε συγκλονιστικό βίντεο

Κατολίσθηση σημειώθηκε στη Θηρασιά, το Σάββατο 27 Απριλίου, στις 19:00, δίπλα από το λιμάνι του…

52 λεπτά πριν

Εγκαίνια του 9oυ Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο (βίντεο)

Το Σάββατο 27 Απριλίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του 9oυ Mediterranean Yacht Show στην…

13 ώρες πριν

Ναύπλιο: Τροχαίο ατύχημα με delivery στον κόμβο Άριας

Τροχαίο ατύχημα έγινε πριν λίγη ώρα σήμερα Σάββατο 27 Απριλίου στον κόμβο στην Άρια Ναυπλίου…

14 ώρες πριν

Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στον πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου στο Δρέπανο Ναυπλίου

Το τελευταίο «αντίο» στον πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου, Δημήτρη, είπαν συγγενείς και φίλοι, το μεσημέρι…

15 ώρες πριν

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολικό συγκρότημα

Εξαρθρώθηκε, μετά από μεθοδική έρευνα, των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών,…

16 ώρες πριν