Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΓ' Εθνική: Αντί να ξεκαθαρίσει παρουσιάσθηκε νέα εμπλοκή στον Παναργειακό!

Γ’ Εθνική: Αντί να ξεκαθαρίσει παρουσιάσθηκε νέα εμπλοκή στον Παναργειακό!

Κόντρα στα όσα διέδιδαν τις προηγούμενες ημέρες “κύκλοι” οτι είναι έτοιμοι να αναλάβουν την ομάδα στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που είχε ορισθεί για χθές το βράδυ, η κατάσταση αντί να ξεκαθαρίσει, περιεπλάκη περισσότερο.

 

Η ορισθείσα  Γ.Σ. του Παναργειακού πραγματοποιήθηκε κανονικά (πρόεδρος ανέλαβε ο Ν.Δελής), παρουσία περίπου 60 ατόμων, με τον απερχόμενο πρόεδρο Αντώνη Λυμπέρη να παρουσιάζει τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε.

Οπως ανέφερε, μεταξύ άλλων, πρόθεσή του ήταν να συνεχίσει και φέτος, αλλά απο την στιγμή που οι ιδέες του δεν συνέπιπταν με τις προθέσεις του χορηγού οι οποίες διαφοροποιήθηκαν, αποφάσισε να αποχωρήσει.

Στον οικονομικό απολογισμό, ανέφερε οτι τα έξοδα ήταν 300.000 ευρώ και τα έσοδα 266.000 ευρώ (την διαφορά την κάλυψε ο ίδιος).

Κι όταν εγκρίθηκαν ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και έφθασε η ώρα του …δια ταύτα, δεν εμφανίσθηκε το σχήμα που όλες τις προηγούμενες ημέρες φερόταν έτοιμο να αναλάβει, με σκοπό απο σήμερα θα εμφανίσει τις συμφωνίες με παίκτες και τον νέο προπονητή. Και στη συνέχεια με κάποιες προπονήσεις να κατέβει την Κυριακή στο κύπελλο Ελλάδος με τον ΑΟ Υπάτου.

Τελικά, αποφασίσθηκε να συσταθεί 3μελής επιτροπή, η οποία θα συνεδριάσει σήμερα και θα εξετάσει τι μπορεί να κάνει ώστε η ομάδα να προχωρήσει και να είναι σε θέση να παρουσιάσει 11αδα την Κυριακή!

Μπερδεμένες καταστάσεις, θολό τοπίο, τα σημάδια δεν δείχνουν οτι μπορεί να προκύψει κάτι σοβαρό… Εκτός αν πίσω απ’ όλα αυτά, υπάρχει κάτι άλλο που δεν γνωρίζουμε…

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ