Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΛΙΔΑ: Αδέλφια και οι τρεις επιβαίνοντες στην μοιραία βάρκα - χαροπαλεύει η...

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Αδέλφια και οι τρεις επιβαίνοντες στην μοιραία βάρκα – χαροπαλεύει η δίδυμη αδελφή του ενός νεκρού

Διέφυγε ο φερόμενος χειριστής του φουσκωτού πρόκειται για Γάλλο υπήκοο. 11 είναι οι αλλοδαποί (έξι ενήλικες, πέντε παιδιά) επέβαιναν στο φουσκωτό με τις 350αρες μηχανές που συγκρούστηκε με το βαρκάκι που επέβαιναν τρία αδέρφια.

Νεκροί δύο άντρες 70 και 60 ετών, «χαροπαλεύει» η 60χρονη δίδυμη αδερφή του ενός νεκρού . Τα «Βατράχια» της ΜΥΑ ψάχνουν μήπως υπάρχουν αγνοούμενοι.

Δύο άνδρες νεκροί και μία γυναίκα σοβαρά τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός της σφοδρής σύγκρουσης δύο σκαφών που έγινε το βράδυ της Παρασκευής κοντά στο Πόρτο Χέλι.

Το φουσκωτό, στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, επέβαιναν 11 Γάλλοι (έξι ενήλικες, πέντε παιδιά) πέρασε κυριολεκτικά πάνω από το βαρκάκι με αποτέλεσμα αυτό να βυθιστεί και να ανασυρθούν δύο νεκροί άνδρες ηλικίας 70 και 60 ετών και μια γυναίκα 60 ετών σοβαρά τραυματισμένη που επέβαιναν σε αυτό.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι τα τρία άτομα που επέβαιναν στο βαρκάκι ήταν αδέρφια και μάλιστα ο ένας νεκρός με τη γυναίκα που χαροπαλεύει είναι δίδυμοι.

Η γυναίκα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου και από εκεί στο νοσοκομείο Άργους όπου και κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί σε μονάδα στο Γενικό Κρατικό Νικαίας. Οι δύο νεκροί και η τραυματίας είναι Ελληνες κάτοικοι της περιοχής του Κρανιδίου.

Οι τουρίστες διέμεναν σε βίλα στο Πόρτο Χέλι και είχαν βγει για φαγητό στις Σπέτσες – Διέφυγε ο χειριστής του φουσκωτού

Οι τουρίστες που επέβαιναν στο φουσκωτό ήταν έντεκα και αυτή την ώρα κρατούνται οι δέκα στο Λιμεναρχείο, καθώς ο εντέκατος, φερόμενος ως χειριστής του φουσκωτού αναζητείται, αφού διέφυγε μετά την προσέγγιση του σκάφους στην ακτή.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ