Μαρίνα ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ: Η Πόντια δικηγόρος στο Ναύπλιο που θέλει να παλαίψει για πολιτισμό και παραδόσεις

Μαρίνα ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ: Η Πόντια δικηγόρος που θέλει να παλαίψει για τον πολιτισμό και τις παραδόσεις σε ολόκληρο το δήμο Ναυπλιέων

- Advertisement -

_____________

Η δικηγόρος Μαρίνα Τσολακίδου ήταν η καλεσμένη του Μιχάλη Καζά στο σημερινό “Προεκλογικό ΤΕΤ Α ΤΕΤ” του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑtv.

Η Μαρίνα μίλησε για τους λόγους που την έφεραν να είναι μέσα στο ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Αναγνωσταρά για τον Δήμο Ναυπλιέων. Πρόεδρος των Ποντίων της Αργολίδας, άνοιξε την ψυχή της και έβγαλε τον πόνο που κρύβει μέσα της, για όσα συνέβησαν στον Ποντιακό Ελληνισμό, αλλά και σε άλλα κομμάτια του Ελληνισμού.

Η κα Τσολακίδου όμως δεν το βάζει κάτω. Μέσα στην δύσκολη εποχή της Παγκοσμιοποίησης αγωνίζεται με πολλούς τρόπους να μείνει ο Ελληνισμός όρθιος. Επιθυμεί αν εκλεγεί να δουλέψει στον τομέα του Πολιτισμού.

Όχι μόνο του Ποντιακού, αλλά και σε εκείνο που υπήρχε και εξακολουθεί να υπάρχει μέσα στην Αργολίδα και τον Δήμο Ναυπλιέων. Θέλει να κρατήσει ζωντανή την έξω των “τοιχών” της Παλαιάς Πόλης του Ναυπλίου πολιτιστική παράδοση και να δουλέψει για ολόκληρο το δήμο Ναυπλιέων.

Πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, από μια υποψήφια του συνδυασμού “Ναύπλιο, Πρωτεύουσα ξανά” του Παναγιώτη ΑΝαγνωσταρά που δεν γνωρίζουμε καλά. Ας παρακολουθήσουμε την συνέντευξη και ας δώσουμε την ευκαιρία να αγωνιστεί για το δήμο Ναυπλιέων, έχει πολλά να δώσει.

Την συνέντευξη μπορείτε να δείτε στο ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ tv και την εκπομπή “Προεκλογικό ΤΕΤ Α ΤΕΤ.

- Advertisement -

________________