Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΣυνεχίζονται οι εγγραφές για το TyrosRun 2019 - George Marneris

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το TyrosRun 2019 – George Marneris

Η αντίστροφη μέτρηση για το Tyros Run 2019 – George Marneris έχει ξεκινήσει!

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, την Κυριακή 12 Μαΐου, η παραθαλάσσια γραφική κωμόπολη της Αρκαδίας αλλά και το γραφικό λιμάνι του Τυρού θα γεμίσει με αθλητές αλλά και λάτρεις της άθλησης σε αυτή την ξεχωριστή διοργάνωση, αγκαλιάζοντας για άλλη μία χρονιά τους φίλους του δρομικού κινήματος της χώρας μας.

Όπως κάθε χρόνο, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο διαδρομές, μία των 16.000 μ. και μία των 8.000 μ. αλλά και παράλληλες διαδρομές 3000μ. και παιδικούς – μαθητικούς αγώνες 500μ./800μ./1000μ. Η πεζοπορία-Hiking “Γνωρίστε τον Τυρό” 6.000μ. περιμετρικά του χωριού θα μυήσει τους τυχερούς στη μοναδική ομορφιά της περιοχής καθότι ο Τυρός και όλη η Νότια Κυνουρία είναι ειδυλλιακός τόπος για διακοπές και περιηγήσεις.

Το Tyros Run που διοργανώνεται για τρίτη χρονιά από την ΚΟΙΝΣΕΠ «Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ» έχει στόχο της ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην περιοχή και πλαισιώνεται με παράλληλες εκδηλώσεις – δράσεις ψυχαγωγικού, πολιτιστικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος για όλη την οικογένεια. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.

Οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι την Δευτέρα 6 Μαΐου στην επίσημη ιστοσελίδα της Διοργάνωσης. Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο www.tyrosrun.gr.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ