Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΕμπορικός Ναυπλίου: ΚΛΕΙΣΤΑ τα Εμπορικά Καταστήματα τις Κυριακές των εκπτώσεων

Εμπορικός Ναυπλίου: ΚΛΕΙΣΤΑ τα Εμπορικά Καταστήματα τις Κυριακές των εκπτώσεων

Ο  Εμπορικός  Σύλλογος  Ναυπλίου  κατόπιν  έρευνας  που διεξήχθη στα μέλη του, 

προτείνει με την απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου και  με  αριθμό πρακτικού  296 /8-4-2019, να  παραμένουν  ΚΛΕΙΣΤΑ  τα Εμπορικά Καταστήματα τις Κυριακές των Τακτικών Εκπτωτικών Περιόδων και των Ενδιάμεσων Εκπτωτικών Περιόδων, διότι  η εν λόγω ημέρα δεν έχει αξιόλογο εμπορικό ενδιαφέρον.                                                                                                            

Εάν κάποιο κατάστημα επιθυμεί, μπορεί να είναι ανοιχτά εφ’ όσον ο Νόμος το επιτρέπει. 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου ενημερώνει τους καταναλωτές ότι   το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου θα πραγματοποιηθούν οι ενδιάμεσες εαρινές εκπτώσεις.  Ως ημέρα έναρξης του δεκαπενθημέρου είναι η Πέμπτη , 2 Μαΐου (καθώς η Πρωτομαγιά όπως κάθε χρόνο θα κηρυχτεί ως υποχρεωτική αργία) και αντίστοιχα, τελευταία ημέρα των εκπτώσεων θα είναι η Τετάρτη 15 Μαΐου.

Τη Κυριακή 5 Μαίου 2019  προτείνεται τα καταστήματα να παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ. 

Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξουν οι συνάδελφοι, καθώς σύμφωνα με το ισχύον πλαίσιο της παρ. 1 άρθρου 3 της Υπουργικής Απόφασης 56885/10-11-2014 «κατά τη διενέργεια εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης». Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι η αναγραφή παλιάς και νέας τιμής είναι επιβεβλημένες, ενώ συμπληρωματικά μόνο δίνεται η δυνατότητα αναγραφής ποσοστού έκπτωσης.

Ευχόμαστε σε όλους τους εμπόρους και τους καταναλωτές καλές εκπτώσεις, καλές αγορές και καλές δουλειές.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ