Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Ιωάννης Μπουντρούκας

- Advertisement -

Την παραίτησή του από τη θεσμική του ιδιότητα υπέβαλε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουντρούκας, σε συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου.

- Advertisement -

 

Σημειώνεται ότι την απόφασή του να διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου στις ερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές είχε ανακοινώσει ο κ. Μπουντρούκας σε συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στις αρχές Νοεμβρίου.

Καθήκοντα προέδρου έχει αναλάβει ο α’ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Τρουπής μέχρι την εκλογή του νέου προέδρου από το ΔΣ στις 9 Ιανουάριου.

Ο κ. Μπουντρούκας διετέλεσε πρόεδρος του Επιμελητηρίου 9 χρόνια, ξεκινώντας τη διαδρομή του στα επιμελητηριακά δρώμενα το 1983. Παράλληλα, διετέλεσε πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου από τον Μάιο 2018.

Τα μέλη του ΔΣ ευχήθηκαν στον κ. Μπουντρούκα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στη νέα του πορεία τονίζοντας πως υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια την επιχειρηματικότητα και έβαλε της σφραγίδα του σε πολλές σημαντικές αναπτυξιακές δράσεις καθώς και επί της προεδρίας του ανακατασκευάστηκαν πλήρως όλες οι κτιριακές υποδομές του Επιμελητηρίου.

Ο κ. Μπουντρούκας με τη σειρά του ευχαρίστησε θερμά τα μέλη του ΔΣ για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που του έδειξαν και τους επαγγελματίες Αρκαδίας για την εκλογή του τα τελευταία 9 χρόνια ως πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και τόνισε ότι θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην παραγωγική τάξη με όλες τις ψυχικές και πνευματικές δυνάμεις από τη θέση του μέλους του ΔΣ του Επιμελητηρίου και με όποια άλλη ιδιότητα στο μέλλον μέσω της περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

- Advertisement -
 

________________