Υλικά
800 πλήρες γάλα
200 γραμ κρέμα γάλακτος
5 κρόκοι αυγών
300γρ ζάχαρη
60γρ κορν φλαουρ
1 στικ βανίλιας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τους κρόκους αυγών με τη ζάχαρη, προσθέτουμε τη βανίλια και στη συνέχεια το κορν φλαουρ κι ανακατεύουμε.
Εν τω μεταξύ, σε μια κατσαρόλα, βάζουμε το γάλα και την κρέμα γάλακτος. Μέχρι να πάρει μια βράση ανακατεύοντας. ρίχνουμε στο γάλα το μείγμα αυγών ζάχαρης και συνεχίζουμε για 2-3 λεπτά.
Στην συνέχεια αφαιρούμε από την φωτιά και κρυώνουμε την κρέμα σε κρύο μπεν μαρι.
Αλλάζουμε σκεύος και τοποθετούμε στο ψυγείο να κρυώσει και η κρέμα μας είναι έτοιμη. Μπορείτε να την φάτε και με κουτάλι σαν κρέμα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Το πιο δυνατό Pre Christmas Party της πόλης με τις καταπληκτικές μουσικές επιλογές και το…
Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών στο πλαίσιο των εορταστικών ημερών, ενημερώνει τους πολίτες και τους…
Όλοι γνωρίζουμε ότι Χριστούγεννα δεν είναι μόνο τα φωτεινά λαμπιόνια, τα στολισμένα δέντρα με τα…
O Asteras Aktor Β΄ πέρασε νικηφόρα από το Άργος επικρατώντας 2-1 τον Παναργειακό και τον…
Το κλασικό παιδικό έργο του Κάρολου Ντίκενς, «Το Πνεύμα των Χριστουγέννων» είχαν την χαρά να…
Ασταμάτητος ο Διομήδης Άργους κόντρα στον Ολυμπιακό/Όμιλος Ξυνή. Στην φάση των 16 του Κυπέλλου Ανδρών…