Η αντ/ρχης Μεσσηνίας Αντωνία Μπούζα για τον “Ζορμπά”: Αντέξαμε και αποκαθιστούμε τα προβλήματα με τον καλύτερο τρόπο …(ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκαθιστούμε τις ζημιές με τον καλύτερο τρόπο δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Αντωνία Μπούζα σήμερα στην Τρίπολη.

- Advertisement -

Η αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε επίσης στις ζημιές που υπέστη η Μεσσηνία και στο γεγονός ότι όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για να λάβουν μέτρα και έλαβαν δεν αντιμετώπισαν μεγάλα προβλήματα.

Είπε επίσης ότι ο δήμος, οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας και μαζί τους και οι άνθρωποι της Περιφέρειας ανταποκρίθηκαν πλήρως στο καθήκον τους και έτσι τα προβλήματα λύνονται το ένα μετά το άλλο.

Απαντώντας η κα Μπούζα και σε άλλη ερώτηση για τον τουρισμό και πως αυτός επηρεάζεται τόνισε ότι η καλοκαιρινή περίοδος συνεχίζεται και η Μεσσηνία θα περιμένει και άλλους επισκέπτες για αρκετές ακόμη εβδομάδες. Ο “Ζορμπάς” έφυγε και η ζωή παίρνει πάλι τους γνώριμους ρυθμούς της.

Η συνέντευξη έγινε στην Τρίπολη, έξω από την αίθουσα που συνεδρίαζε το Περιφερειακό Συμβούλιο και και η κα Μπούζα ήταν καλεσμένη του δημοσιογράφου Μιχάλη Καζά.

Το βίντεο της συνέντευξης στο ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ TV σε αυτή την ανάρτηση.

 

- Advertisement -

________________