Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑEKTAΚΤΟ: Σύσκεψη στο Δημαρχείο του Άργους - Εικόνες βιβλικής καταστροφής

EKTAΚΤΟ: Σύσκεψη στο Δημαρχείο του Άργους – Εικόνες βιβλικής καταστροφής

Εικόνες βιβλικής καταστροφής αυτή την ώρα σε πολλά σημεία του Δήμου Άργους – Μυκηνών. Η περιοχή έχει παραδοθεί στις ορέξεις των ποταμών Πάνιτσα και Ξεριά που αλλωνίζουν με τα νερά τους την περιοχή.

Η πόλη του Άργους, η Νέα Κίος και γύρω οικισμοί δέχονται χιλιάδες τόννους νερού. Κανένας δεν γνωρίζει την εικόνα μετά την λήξη του συναγερμού. Τεράστιες οι καταστροφές στην αγροτική παραγωγή και το Αγροτικό κεφάλαιο. Κανένας δεν γνωρίζει αν θα κλάψουμε και ζωές.

Στον κεντρικό δρόμο πριν το Κουτσοπόδι υπάρχει γυναίκα εγκλωβισμένη σε αυτοκίνητο. Στην Νέα Κίο υπάρχει αγνοούμενος… Βοήθεια ζητούν εγλωβισμένοι και σε αυτοκίνητα στην περιοχή των Μύλων…

Στην περιοχή έχουν φτάσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τους διπλανούς νομούς.

Την ώρα αυτή έκτακτη σύσκεψη στο δημαρχείο του Άργους. Όλες οι αρχές του νομού μαζί με τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, τον Περιφερειακό Διοικητή της Πυροσβεστικής και τους βουλευτές αναζητούν σανίδα σωτηρίας…  Αναμονή για την εκτίμηση της κατάστασης από τις αρχές και για τα μέτρα που θα αποφασιστούν.

Ώρα 18:30… Αμείωτη η νεροποντή σε ολόκληρη την Αργοναυπλία. Ο Ζορμπάς μας εκδικείται… για ότι έχουμε κάνει στο περιβάλλον και ότι δεν έχουμε προβλέψει…

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ