Τάσος Σαλεσιώτης: Λέω ότι θα είμαι ανεξάρτητος και το εννοώ – Ας σταματήσουν τα παπαγαλάκια… (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο Ναυπλιέων Τάσος Σαλεσιώτης για μια ακόμη φορά μίλησε για την σχέση του με τα πολιτικά κόμματα.

- Advertisement -

ΒΙΝΤΕΟ: 

 

Απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου Μιχάλη Καζά για το Αργοναυπλία TV, ο υποψήφιος και πρώην νομάρχης Αργολίδας τόνισε πως δεν είναι μέλος κανενός κόμματος και δεν θέλει ούτε χρειάζεται το χρίσμα κανενός κόμματος.

Απευθύνεται προς όλους τους δημότες του δήμου Ναυπλιέων και την στήριξη αυτών επιθυμεί. Αν υπάρχουν μικρά ή μεγαλύτερα κόμματα που επιθυμούν να τον στηρίξουν, αυτό θα είναι δική τους απόφαση και σε καμμία περίπτωση δεν θα συναλλαχθεί μαζί τους κάνοντας συμβιβασμούς στην υλοποίηση του προγράμματος το οποίο προετοιμάζει.

Πολύ ξεκάθαρη η τοποθέτηση του Τάσου Σαλεσιώτη, αφού κατεβαίνει σαν ανεξάρτητος υποψήφιος που ποτέ δεν είχε άμεση σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ όπως κάποιοι υπαινίσσονται. Δεν θα ασχοληθεί με το αν κάποιος που θα τον ψηφίσει ανήκει στο ΚΚΕ ή την Χρυσή Αυγή, αν στηρίζει τον Σώρρα ή τον Λεβέντη, τον ΣΥΡΙΖΑ ή την Νέα Δημοκρατία.

Στην εκτός βίντεο συνομιλία άλλωστε μας δήλωσε, ότι το ψηφοδέλτιο του θα προέρχεται τόσο από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας όσο και από τα υπόλοιπα κόμματα.

 

- Advertisement -

________________