Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΣήμερα Πέμπτη οι υπογραφές για το έργο διαχείρισης απορριμμάτων Πελοποννήσου... (BINTEO)

Σήμερα Πέμπτη οι υπογραφές για το έργο διαχείρισης απορριμμάτων Πελοποννήσου… (BINTEO)

Σήμερα Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 και ώρα 12:00 μ.μ. στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη, θα υπογραφεί από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη και την ανάδοχο εταιρεία η σύμβαση υλοποίησης του έργου της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων με ΣΔΙΤ.

 

Ακούστε στο βίντεο του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ TV  τι είπε ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης χθες από το Άργος για το θέμα της υπογραφής του ΣΔΙΤ και την κριτική που άσκησε στα ΜΜΕ.

 

Οι υπογραφές θα μπουν παρουσία του συνόλου της περιφερειακής Αρχής, στελεχών της Κυβέρνησης και του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου.

Να θυμήσουμε οτι την Δευτέρα, η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι «έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, η οποία θα αποφανθεί σχετικά με το ποιος είναι ο δικαιούχος σε ότι αφορά το θέμα των διεκδικήσεων των οικοπέδων για το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Είναι σαφές επίσης ότι το θέμα αυτό δεν αναστέλλει την υπογραφή της σύμβασης του έργου, δεδομένου ότι η ίδια η δικαιοσύνη (τελευταία απόφαση του ΣτΕ) έχει δώσει εντολή στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, για λόγους επιτακτικής ανάγκης και δημοσίου συμφέροντος, να προβεί στην υπογραφή της σχετικής σύμβασης

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ