Παρασκευή, 19 Αυγούστου, 2022
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑ2η Παμπελοποννησιακή συνάντηση φιλίας των Τ.Δ. Πελοποννήσου της Ι.Ρ.Α. στο Ναύπλιο

2η Παμπελοποννησιακή συνάντηση φιλίας των Τ.Δ. Πελοποννήσου της Ι.Ρ.Α. στο Ναύπλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Αργολίδας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στη σημερινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο “Βουλευτικό” Ναυπλίου στα πλαίσια της 2ης Παμπελοποννησιακής συνάντησης φιλίας των Τ.Δ. Πελοποννήσου της Ι.Ρ.Α. με κεντρικό ομιλητή τον Αντιναύαρχο ε.α κ. ΛΙΤΣΑ Παναγιώτη ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «Γεωστρατηγική Πολιτική της Μεσογείου και η θέση της Ελλάδας».

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε: α) Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αργολίδας για την παρουσία του β) Τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. ΚΩΣΤΟΥΡΟ Δημήτριο για την συνεισφορά του και την αρωγή του σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις της Ένωσής μας γ) τον Βουλευτή Αργολίδας της Ν.Δ. κ. Ιωάννη ΑΝΔΡΙΑΝΟ δ) τον Βουλευτή της Δημοκρατικής Συσπείρωσης κ. Ιωάννη ΜΑΝΙΑΤΗ για την συμπαράστασή τους ε) τον Πρόεδρο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ Ιωάννη για την βοήθειά του και την παράστασή του στο διήμερο των εκδηλώσεων στ) τον Αντιναύαρχο ε.α. και πρώην Αρχηγό Στόλου του Πολεμικού Ναυτικού κ. ΛΙΤΣΑ Παναγιώτη ο οποίος μας ενημέρωσε με την ομιλία του σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στην περιοχή της Μεσογείου και αφορούν και την Χώρα μας ζ) τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. της Αργολίδας οι οποία στήριξαν και αποτύπωσαν την εκδήλωσή μας η)

Το “HOTEL TRITON” στην πλάκα Δρεπάνου για τη φιλοξενία των προσκεκλημένων και των μελών των Τ.Δ.Πελοποννήσου θ) τον κ. Τάσο ΜΑΛΛΙΟ στο Ναύπλιο για την προσφορά των προϊόντων του στους φιλοξενούμενους, Ι) τον “ΦΟΥΡΝΟ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΣΟΦΙΑΣ” στο Δρέπανο για τα εδέσματα που πρόσφερε και τέλος

Ευχαριστούμε Θερμά όλους τους συναδέλφους εν ενεργεία και αποστρατεία που δέχθηκαν το κάλεσμά μας και ανταποκρίθηκαν άμεσα με την παρουσία τους.

SERVO PER AMICEKO

Το Διοικητικό Συμβούλιο Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αθανάσιος ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ