Παρασκευάσαμε ισπανικό τυρί μαντσέγκο και το συνδυάσαμε με δικό μας σπιτικό μυρωδάτο κυδωνόπαστο.
Το γνήσιο τυρί Μαντσέγκο παράγεται στην πεδιάδα του Τολέδο Λα Μάντσα της Καστίλης από ντόπιο γάλα προβάτων.
Στην αρχή το χρώμα του τυριού είναι ανοικτό ξανθό του ελεφαντόδοντου αλλά όσο ωριμάζει τόσο αποκτά το χρώμα του κεχριμπαριού.
Έχει άρωμα ντελικάτο με νότες από ξηρούς καρπούς και φρούτα με βουτυράτη αίσθηση και πιπεράτη επίγευση.