ΒΙΝΤΕΟ: Νέα επίθεση από τα αγριόσκυλα στο ίδιο κοπάδι- Που είναι το κράτος; Θα φταίει πλέον ο “φονιάς” ;

Δεν πέρασαν τρεις ημέρες από την ημέρα που θίξαμε το τεράστιο θέμα των αδέσποτων και έρχεται σήμερα μια νέα επίθεση στην επικαιρότητα. Για ακόμη μια φορά ο βιοπαλαιστής κτηνοτρόφος της Νέας Κίου πέφτει θύμα της ανυπαρξίας του ελληνικού κράτους. 

- Advertisement -

 

 

 

Συγκεκριμένα μετά από νέα επίθεση αγέλης αδέσποτων σκύλων στο ποιμνιοστάσιο του έχασε δύο πρόβατα και χτυπήθηκαν ακόμη δέκα πρόβατα.

Όπως δηλώνει ο κτηνοτρόφος “Είναι πολλά τα αδέσποτα και θέλω το κράτος να μεριμνήσει για αυτή την υπόθεση. Παιδεύομαι από το πρωί μέχρι το βράδυ για να βγάλω ένα μεροκάματο, και η ζημιά που έπαθα είναι 150 ευρώ για το κάθε πρόβατο”.

Ο κτηνοτρόφος πριν τρεις ημέρες ζήτησε βοήθεια. Ποτέ όμως αυτή δεν ήρθε. Κανένας αρμόδιος δεν τον πλησίασε, δεν άκουσε το παράπονο του, δεν του υποσχέθηκε προστασία, δεν τον διαβεβαίωσε για αποζημιώση.

Το Βίντεο της προηγούμενης επίθεσης 

Δεν υπάρχει καμία ευθύνη για την ύπαρξη τόσων επιθετικών αδέσποτων; Τι σχέση έχουν με τα αδέσποτα οι ρομά που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση; Τι θα γίνει την επόμενη φορά που θα επιτεθούν τώρα που “έμαθαν” το δρόμο και ο κτηνοτρόφος παραφυλάει τις νύκτες για να προστατευτεί; Πολλά ερωτήματα και ας ελπίσουμε αυτή τη φορά κάποιοι να θελήσουν να ασχοληθούν με το θέμα που σίγουρα δεν αφορά μόνο τον συγκεκριμένο κτηνοτρόφο, αλλά σχεδόν ολόκληρη την περιοχή της Νέας Κίου.

Ακούστε τι λέει στην κάμερα του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ TV ο συμπαθής κτηνοτρόφος. Σε αυτή την ανάρτηση δείτε και το βίντεο της προηγούμενης επίθεσης προ τριών ημερών.

ΦΩΤΟ:

            

 

- Advertisement -

________________