Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣΓια δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες διαγωνισμός-απάτη γίνεται viral στα social...

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες διαγωνισμός-απάτη γίνεται viral στα social media

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες ένας διαγωνισμός γίνεται viral στα social media υποσχόμενος (δήθεν) δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια με την Aegean.

Παρόλα αυτά δεν είναι λίγοι εκείνοι που σπεύδουν να μοιραστούν τα σχετικά link με την παρακάτω εμφάνιση:

Aegean-1.jpg” width=”” 650=”” />

Από την εταιρία διαψεύδεται οποιαδήποτε ανάμειξη και εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή εμφανίζεται στο διαδίκτυο ψεύτικος λογαριασμός της Εταιρείας, με παράνομη και παραπλανητική χρήση σημάτων, επωνυμίας, φωτογραφιών και λοιπών στοιχείων, ο οποίος επιπλέον διενεργεί και παραπλανητικό διαγωνισμό με τον τίτλο «Aegean-fly.club».

Ο εν λόγω λογαριασμός και ο διενεργούμενος από αυτόν διαγωνισμός ουδεμία σχέση, έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οιαδήποτε άδεια έχει με την εταιρεία μας Aegean Airlines S.A.

Επιφυλασσόμενοι ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός μας για οποιαδήποτε ζημία ήθελε τυχόν υποστεί η εταιρεία μας εξαιτίας αυτών των παράνομων και παραπλανητικών ενεργειών, εφιστούμε την προσοχή σας να μην ακολουθήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο σας προτείνουν ή να προβείτε σε οιαδήποτε ενέργεια σας προτείνουν ή να μοιραστείτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους σας.

Για την επίσημη ενημέρωση σας παρακαλούμε όπως παρακολουθείτε τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας μας στο el.aegeanair.com και στα social media στο facebook το https://www.facebook.com/aegeanairlines/ , στο twitter το https://twitter.com/aegeanairlines και στο instagram το https://www.instagram.com/aegeanairlines/»

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ