Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΤα έργα των φυλακισμένων απο τις Φυλακές Ναυπλίου στο BAZAAR του Δήμου

Τα έργα των φυλακισμένων απο τις Φυλακές Ναυπλίου στο BAZAAR του Δήμου

Στο ΒAZAAR του Δήμου Ναυπλιέων, αυτό το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 17 από το πρωί μέχρι το απόγευμα, παίρνουν μέρος για πρώτη φορά οι Φυλακές.

Το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Ενηλίκων Τίρυνθας και το Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου με την υποστήριξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του ΤΘΣ θα πωλούν έργα των κρατουμένων, που έφτιαξαν με μεγάλο ενθουσιασμό σε περίπτερο που τους παραχώρησε ο Δήμος Ναυπλιέων.

Με τις κατασκευές αυτές οι έγκλειστοι απασχολήθηκαν γόνιμα, συνεργάστηκαν, εκτονώθηκαν, χάρηκαν από τις δημιουργίες τους και θα είναι ευεργετικό να διαπιστώσουν ότι τα έργα τους είχαν ζήτηση και πωλήθηκαν. Τα χρήματα που θα εισπραχθούν θα δοθούν στους κρατούμενους ώστε να αντιμετωπίσουν τρέχουσες μικρές ανάγκες.

Η συμμετοχή αυτή στοχεύει στην καλλιέργεια της αυτό-εικόνας και αυτοπεποίθησης των τροφίμων και δρα ως προετοιμασία για την επανένταξή τους μετά την αποφυλάκιση. Πιστεύουμε ότι θα γίνετε και εσείς κοινωνοί σε αυτό το έργο. Επίσης στο κιόσκι γίνονται δεκτές οι προσφορές σας από ανδρικά ρούχα ή είδη προσωπικής καθαριότητας καθώς και οι προτάσεις σας, αν επιθυμείτε, να αναλάβετε ομιλία ή εργαστήρι εντός των φυλακών με τον καινούργιο χρόνο.

Οι κρατούμενοι «εντός» στέλνουν τις ευχές τους στους «εκτός» για ευχάριστες γιορτές αγάπης.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ