ΒΙΝΤΕΟ: Το τεράστιο φορτηγό που φράκαρε στο Ναύπλιο

1
3668
- Advertisement -

Τεράστιο κυκλοφοριακό θέμα δημιουργήθηκε σήμερα το πρωί στο Ναύπλιο, αφού ένα φορτηγό μήκους 45 μέτρων φράκαρε στο κέντρο της πόλης.

- Advertisement -

To BINTEO:

 

Συγκεκριμένα ένα τεράστιο φορτηγό μπήκε στη  Πολυζωϊδου, ακριβώς πίσω από το Δικαστήριο και προσπαθώντας να μπει στην 25ης Μαρτίου για να φύγει εκτός πόλης φράκαρε στην στροφή. Κατά πληροφορίες κατευθύνεται προς Βόρειο Ελλάδα για να φορτώσει μάρμαρα στην Δράμα. Στο Ναύπλιο ήρθε κουβαλώντας ανεμογεννήτριες.

Από τις 8:30 η κυκλοφορία στο κέντρο του Ναυπλίου γινόταν με δυσκολία. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μας οι άνδρες της ΔΕΗ που ήρθαν στο σημείο θα έλυναν κολώνες της ΔΕΗ προκειμένου να μπορέσει να φύγει το φορτηγό.

Ώρα 11.45:  Τελικά μετά την επέμβαση των ανδρών της ΔΕΗ και το λύσιμο κολώνας και την απομάκρυνση από την Τροχαία σταθμευμένων αυτοκινήτων το φορτηγό απελευθερώθηκε και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία.

Το ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ TV ήταν εκεί και δείτε σε αυτή την ανάρτηση το βίντεο που ετοιμάστηκε.

ΦΩΤΟ: 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τέτοιο εξοπλισμό ,τέτοιου τυπου νταλικες για να γίνονται τέτοιες μεταφορές δεν έχει κανένας άλλος στην Πελοπόννησο . Όταν ο δήμος και οι αρμόδιες υπηρεσίες μας δίνουν άδειες για να περάσουμε από τους συγγεκριμενους δρόμους, συγγεκριμενα ώρες, και έχουμε λάβει όλα τα μέτρα ασφαλείας έχοντας κσι την ασυνομία δίπλα μας… δύσκολη δουλειά για γερά νεύρα και γερό στομάχι.

Comments are closed.