Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEΤι πίνουν οι διάσημες του Ηοllywood για να αδυνατίσουν;

Τι πίνουν οι διάσημες του Ηοllywood για να αδυνατίσουν;

Τι πίνουν οι διάσημες του Ηοllywood για να αδυνατίσουν;

Ακόμα και σήμερα που η επιστήμη της ιατρικής έχει κάνει επαναστατικά άλματα κάποια παραδοσιακά συστατικά τροφών δείχνουν να υπερισχύουν.

Χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 400 π.Χ ως θεραπευτικό φάρμακο από τον Ιπποκράτη, ενώ στη συνέχεια υιοθετήθηκε στη μορφή που το ξέρουμε σήμερα από τον Χριστόφορο Κολόμβο (για να προλαμβάνει το σκορβούτο)και από τους Αμερικανούς στρατιώτες στη διάρκεια του Ά παγκοσμίου πολέμου (για να απολυμαίνουν τις πληγές και τα τραύματά τους).

Ο λόγος για το γνωστό σε όλους ξίδι ! Oι επιστήμονες έχουν αρχίσει να παρατηρούν και να επεξεργάζονται με άλλο μάτι αυτό το φτηνό- ευρείας χρήσεως προϊόν στο οποίο ανακάλυψαν απρόσμενες ευεργετικές ιδιότητες στον τομέα της υγείας. Πρόσφατα, μια ομάδα Ιαπώνων επιστημών παρατήρησε ότι το οξικό οξύ που εμπεριέχεται στο ξίδι ενεργοποιεί γονίδια τα οποία με τη σειρά τους είναι το κλειδί για την παραγωγή αντιοξειδωτικών ενζύμων. Πρόκειται για δυναμικούς καταλύτες που εμποδίζουν το σώμα να αποθηκεύσει λίπος και συνάμα μειώνουν το υπάρχον πάχος κοντά στο 10%. Αυτή η ανακάλυψη, είναι βασισμένη σε μια μελέτη του πανεπιστημίου του Σίντνευ, στην οποία άνθρωποι που κατανάλωναν καθημερινά 2 κουταλιές της σούπας ξίδι μηλίτη (από χυμό μύλων), δέχθηκαν μικρότερες αυξομειώσεις στα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα τους και κατά συνέπεια, κατανάλωναν 1.400 θερμίδες λιγότερες κάθε εβδομάδα. Ένας λόγος είναι το γεγονός ότι το ξίδι μηλίτη, περιλαμβάνει κάλιο. Αυτό το αλκαλικό μέταλλο φαίνεται ότι εξουδετερώνει την εσωτερική οξύτητα καθώς μεταβολίζεται και συγχρόνως μειώνει τα επίπεδα της γλυκόζης και της ινσουλίνης στο αίμα, βελτιώνοντας το γλυκαιμικό έλεγχο.

View this post on Instagram

Working off that Thanksgiving dinner! 🚲

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Διασημότητες του Χόλυγουντ, όπως η Μέγκαν Φοξ, η Σίντυ Κρόφορντ και άλλες πολλές, έχουν σύμφωνα με μαρτυρίες , αρχίσει να καταναλώνουν ξίδι για να διατηρούνται σε φόρμα.

Επίσης, η τραγουδίστρια Fergie των Black Eyed Peas είναι άλλο ένα διάσημο πρόσωπο που δηλώνει ότι πίνει καθημερινά δυο κουταλιές της σούπας ξίδι για να έχει επίπεδη κοιλιά!

 

 

 

 

Sourcequeen.gr
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ