Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑΓιαννακόπουλος: Έρμαιο της «Κοινωνικής Ευαισθησίας Καμμένου η Τρίπολη (Κ.Ε.Ν.)»…!

Γιαννακόπουλος: Έρμαιο της «Κοινωνικής Ευαισθησίας Καμμένου η Τρίπολη (Κ.Ε.Ν.)»…!

Σε παλαιότερη παρέμβαση μου είχα επισημάνει τον κίνδυνο, να απομακρυνθεί και να σταματήσει την λειτουργία του το Κ.Ε.Ν. (κέντρο εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων) Τρίπολης.

Ύστερα από επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Ν.Δ. Κώστα Βλάσση, ο κύριος Καμμένος απάντησε παραπέμποντας μας στο «γενικό σχεδιασμό αναδιοργάνωσης των Ενόπλων Δυνάμεων και στην κοινωνική ευαισθησία του».

Έρμαιο λοιπόν η Τρίπολη και η Αρκαδία μας στις ¨ορέξεις¨ του κ. Υπουργού.
Οι πολιτικές απαντήσεις που αντικαθιστούν τα ¨θα¨ με την υποτιθέμενη κοινωνική ευαισθησία, δυστυχώς εξακολουθούν να παραπέμπουν σε άλλες εποχές…
Η πόλη της Τρίπολης, όντας δομημένη υπό συγκεκριμένες ανάγκες και καταστάσεις, δεν μπορεί να θεωρείται από τον κ. Καμμένο όμηρος της κοινωνικής ευαισθησίας του.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δείχνει για μια ακόμη φορά τον οπορτουνιστικό χαρακτήρα που αντιμετωπίζει του πολίτες.

Ξεκάθαρες απαντήσεις, δίνουν ξεκάθαρες λύσεις, δείχνοντας την αναπτυξιακή στόχευση του κάθε τόπου.

Καμία λοιπόν μεταβολή του Κ.Ε.Ν. Τρίπολης δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή.
Στο σημείο αυτό δράττοντας την ευκαιρία του θέματος, θα ζητήσω για μια ακόμη φορά, θέτοντας όλους τους φορείς προ των ευθυνών τους (επιμελητήρια, συλλόγους, θεσμικούς φορείς) την μετατροπή του στρατιωτικού αεροδρομίου της Τρίπολης σε αεροδρόμιο κοινής χρήσης μεταξύ Πολεμικής και Πολιτικής Αεροπορίας (για εμπορικούς και τουριστικούς σκοπούς).

Όπως άλλωστε είχε υπογραφεί στις 16-9-2014 από τους τότε Υπουργούς Εθνικής Άμυνας κ. Δ. Αβραμόπουλο και Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μ. Χρυσοχοϊδη.

Νικόλαος Γ. Γιαννακόπουλος Πολιτικός Μηχανικός

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ