ΒΙΝΤΕΟ: Πως το “Πειρατικό Καράβι” θα γίνει Χριστουγεννιάτικο ντεκόρ έξω από το Δημαρχείο Ναυπλίου

Πολύ πρωτότυπη η φετινή επιλογή του δήμου Ναυπλιέων για εορταστικό “κράχτη” στη πόλη. Επέλεξαν να τοποθετηθεί ένα “Πειρατικό καράβι” έξω από το δημαρχείο.

- Advertisement -

 

Είναι βέβαιο ότι ο στόχος θα επιτευχθεί. Το μέγεθος, το είδος, αλλά και το σημείο που στήθηκε το καράβι θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των μικρών φίλων, που όσο και αν τους ξαφνιάσει ο Άι Βασίλης αιχμάλωτος μέσα στο καράβι, αντί να έρχεται με το άρμα του από το Βόρειο Πόλο θα θελήσουν να περιηγηθούν και να ζωγραφίσουν στα αμπάρια του.

Για την πρωτότυπη ιδέα του “Πειρατικού Καραβιού” μίλησε στην κάμερα του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ Tv ο υπεύθυνος για την συναρμολόγηση και την τοποθέτηση του κ. Γιώργος Λούβαρης, από  την Dream Workers που είναι μια εταιρία που οργανώνει θαμετικά πάρκα και παρόμοια events.

Tο θέμα πάντως που προκύπτει από την παραπάνω επιλογή έχει σχέση με τις ηλικίες στις οποίες απευθύνεται αυτή η πρωτότυπη ιδέα και αν η πόλη θα απευθυνθεί και στους λίγο μεγαλύτερους και τους επισκέπτες της πόλης με κάποια άλλα ποιοτικά δρώμενα.

Θα περιμένουμε να δούμε. Θα ευχηθούμε το καλύτερο και θα ελπίσουμε ο στολισμός της πόλης να μην ξαναγίνει όπως πέρσι ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και μάλιστα σε περιορισμένους δρόμους της πόλης.

- Advertisement -

________________