Τι είπαν για την πρόταση περί Μουσικού Σχολείου στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων …(ΒΙΝΤΕΟ)

Το θέμα της υποβληθείσας πρότασης από τον δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρο γοα την ανέγερση στη Δαλαμανάρα κτηρίου για την στέγαση του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων στην τελευταία του συνεδρίαση.

- Advertisement -

 

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Χρήστου Γραμματικόπουλου ότι ο δήμαρχος προχώρησε σε διατύπωση της πρότασης και οργάνωσης συνάντησης χωρίς να έχει ρωτηθεί το Δημοτικό Συμβούλιο εαν συμφωνεί με μια τέτοια πρόταση.

Ο κ. Γραμματικόπουλος για να ενισχύσει την καταγγελία του είχε επικαλεστεί ότι η πρόταση του κ. Κωστούρου είχε και οικονομμικό σκέλος για το οποίο απαραίτητα χρειαζόταν η συμφωνία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τον διάλογο που έγινε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ tv της ανάρτησης.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο κ. Γραμματικόπουλος είχε απόλυτο δίκαιο και αυτό αναγνωρίστηκε και από ολόκληρη την αντιπολίτευση. Ακούγοντας πάντως τον κ. Κωστούρο και τα επιχειρήματα του γίνεται φανερή η καθεστωτική του νοοτροπία και αναρωτιόμαστε πως θα μπορούσε αυτός να λειτουργήσει κάτω από πιο δύσκολες συνθήκες που θα χρειάζονταν συνεναιτικές διαδικασίες. Έχει κατορθώσει να έχει επί μονίμου βάσεως απέναντι του το σύνολο των αντιπάλων του…από κάθε άλλο πολιτικό χώρο !!!

 

- Advertisement -

________________