ΒΙΝΤΕΟ: Η ασέβεια της ξανθιάς δασκάλας στην παρέλαση του Ναυπλίου

Μόνο σαν προκλητική μπορεί να θεωρηθεί η εμφάνιση της όμορφης ξανθιάς δασκάλας του 4ου δημοτικού Ναυπλίου στην σημερινή παρέλαση.

- Advertisement -

Συνοδεύοντας τα παιδιά του δημοτικού η κυρία αυτή είχε ξεχάσει ότι η παρέλαση γίνεται προς τιμή όλων αυτών που έπεσαν στο πεδίο της μάχης για να μπορεί να ζει και να αναπνέει αυτή ελεύθερη. Σαν σήμερα οι πατεράδες μας κίνησαν για πόλεμο, βγήκαν στα βουνά και το μήνυμα είναι ότι και εμείς σήμερα ίσως χρειαστεί να κάνουμε το ίδιο για να προστατεύσουμε την πατρίδα μας.

Η κυρία όμως αυτή, ίσως και κάποιες ή κάποιοι άλλοι σε άλλες περιοχές, έδειξε την ασέβεια της στην ημέρα με το απαράδεκτο για την περίσταση ντύσιμο της και το προκλητικό βάδισμα της. Προφανώς νόμιζε ότι βγαίνει με τους φίλους της για clubing. Η διαφωνία μας είναι για την παρουσία της ως συμμετέχουσα στην παρέλαση και όχι για την καθημερινή της παρουσία, που είναι καθαρά προσωπική της επιλογή.

Αποτέλεσμα πάντως της σημερινής εμφάνισης είναι να έχει ξεσηκώσει αυτή την ώρα όλη την κατακραυγή του κόσμου που την “κράζει” σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα της χώρας…

 

 

- Advertisement -

________________