ΒΙΝΤΕΟ: Το “αντίο” του Celestyal στο λιμάνι του Ναυπλίου

Δευτέρα βράδυ 16 Οκτωβρίου και το κρουαζιερόπλοιο της Celestyal που από την περασμένη άνοιξη έδενε πολύ τακτικά στο λιμάνι του Ναυπλίου έκανε τον τελευταίο του απόπλου για αυτή την σεζόν.

- Advertisement -

Θα ξαναγυρίσει την ερχόμενη άνοιξη; Άγνωστο προς το παρόν.

Προφανώς η συγκίνηση ήταν αμοιβαία χθες και ο αποχωρισμός περιείχε και μια έκπληξη. Το πλοίο στις 21:00 άρχισε να χορεύει στην κυριολεξία και να γυρίζει γύρω-γύρω μέσα στο λιμάνι. Θέαμα και δεκάδες φωτοβολίδες στον αέρα, μουσική με ένταση σε χορευτικούς ρυθμούς.

Αυτό που είναι όμως δεδομένο είναι ότι το όμορφο πλοίο κατάφερε να μπει στο κάδρο του λιμανιού της πόλης. Όλοι οι Ναυπλιώτες το συνηθίσαμε να μπαινο-βγαίνει στο λιμάνι, ή να το βλέπουμε σταθμευμένο στην προβλήτα της πόλης. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το κρουαζιερόπλοιο δίνει και ενισχύει το προφίλ της κοσμοπολίτισσας πρώτης πρωτεύουσας της Ελλάδος.

Ας ελπίσουμε ότι σε λίγους μήνες η Celestyal θα επιλέξει πάλι και Ναύπλιο την ερχόμενη τουριστική περίοδο.

Ας ευχηθούμε το πλοίο να είναι καλοτάξιδο αυτό το χειμώνα, που σίγουρα θα συνεχίσει την αποστολή του σε λιμάνια μακρινά, κάπου στο άλλο ημισφαίριο…

Τέλος να αναφέρουμε ότι για τον χθεσινό αποχαιρετισμό, υπήρξε και αναφορά του λιμενάρχη Ναυπλίου αντιπλοίαρχου Λ.Σ. Σπύρου Μαρίνου, ο οποίος σημείωσε στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του:

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Πλοίαρχο κ.Ρηγα Νεκτάριο για την στήριξη και υποστήριξη της περιοχής και του λιμανιού μας. Ευχόμενος καλές θάλασσες σας περιμένουμε πάλι θεωρώντας ότι τίποτε δεν τελειώνει….

 

- Advertisement -

________________