Αγώνες ποδηλασίας των Special Olympics Hellas στο Ναύπλιο

150 αθλητές των Special Olympics Hellas απ’ όλη την Ελλάδα και αθλητές από τα Ειδικά Σχολεία και Φορείς Ειδικής Αγωγής της Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, παραβρέθηκαν στο Ναύπλιο προκειμένου να συμμετάσχουν στους Αγώνες Ποδηλασίας, που τα Special Olympics Hellas έχουν προκηρύξει σε συνεργασία με το Δήμο Ναυπλιέων.

Οι Αγώνες Ποδηλασίας Special Olympics «Ναύπλιο 2017», οι οποίοι τελούν υπό την Αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων και έχουν ενταχθεί στο επίσημο πρόγραμμα δράσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2017 (EWoS) #BEACTIVE του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού / Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

- Advertisement -

Μαζί με τους αθλητές συμμετέχει και η μεγάλη οικογένεια των Special Olympics. Προπονητές, εθελοντές, μέλη οικογενειών, κριτές, οι οποίοι καταβάλλουν κάθε προσπάθεια ώστε αυτοί οι αγώνες να διοργανωθούν με άψογο τρόπο.

Η Τελετή Έναρξης των Αγώνων έλαβε χώρα χτες στην Πλατεία Συντάγματος, ενώ σήμερα 11 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το αγωνιστικό μέρος στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων.

Παράλληλα με τους Αγώνες πραγματοποιούνται και μη αθλητικά προγράμματα όπως το 2ο Special Olympics Hellas Family Health Forum στο Δημοτικό Θέατρο «Τριανόν», αλλά και η επίδειξη του Προγράμματος «Νεαροί Αθλητές» των Special Olympics Hellas στην πλατεία Τριών Ναυάρχων.

Special Olympics Hellas
Special Olympics Hellas

(Η οικογένεια των Special Olympics Hellas εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στον Μεγάλο Δωρητή της, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την αμέριστη στήριξη του στους ευγενείς σκοπούς των Special Olympics Hellas, αλλά και στους Υποστηρικτές της: Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. και Coca-Cola Τρία Έψιλον και για την ανιδιοτελή προσφορά τους.)

- Advertisement -

________________